Ferhat: Her maçta böyle savaşacağız

Ferhat: Her maçta böyle savaşacağız

Trabzonspor karşısında oyunda kaldığı süre içinde üst düzey mücadele veren ancak sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda forma giyemeyen Ferhat Öztorun karşılaşmayı değerlendirdi.

Ferhat Öztorun’un açıklamaları şu şekilde:

“Bugün hakikaten sağlam bir duruş gösterdik sahada. Sonuna kadar mücadele ettik, maçı hiçbir zaman bırakmadık. Nitekim son dakikada bulduğumuz bir gol var. Maçı kazanabilirdik ama olmadı. Çok uzun bir süre on kişi oynadık ve hakikaten sahada çok iyi mücadele ettik. İkinci yarı bu şekilde geçecek, her maçta böyle savaşacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ve bir en kısa sürede şu an bulunduğumuz durumdan kurtulacağız.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA YETİŞMEYE ÇALIŞACAĞIM

Darbe tam yan adalemin oradaki kemiğe geldi dizi herhalde tam kestiremiyorum pozisyonu. Bir anda uyuştu bacağım, çok fazla acı hissettim. Normalde acı eşiğim iyidir ama dayanamadım. Şimdi biraz daha rahatım fakat özellikle üstüne güç verirken, eğilip kalkmalarımı yapamıyorum. Şimdi ilaç sardık yarın MR çekilecek inşallah bir şey yoktur bu sinirsel bir şeydir. Önümüzdeki maça inşallah yetişmeye çalışacağım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.