Ferdi Kösem Akşehirspor'da

Ferdi Kösem Akşehirspor'da

Akşehirspor taraftarının ısrarla istediği Ferdi Kösem, Akşehirspor'a transfer oldu. Transferiyle ilgili konuşan Kösem, birçok teklif gelmesine rağmen transferinde taraftarın büyük rol oynadığını belirterek Akşehir'de şampiyonluk yaşamak istediğini kaydett

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta Konya'yı temsil edecek Akşehirspor, Bölgesel Amatör Lig'in tanınmış isimlerinden forvet oyuncusu Ferdi Kösem'i transfer etti. Cumartesi günü Akşehir'e gelen Ferdi Kösem yönetim ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından kırmızı-beyazlılarla anlaşmaya vardı.

HASTAG BAŞLATTILAR

Gözünü TFF 3.Lig'e diken Akşehirspor Ferdi Kösem transferiyle adından sıkça söz ettirdi. Geçtiğimiz hafta Beylikdüzü'nden ayrıldığını açıklayan Ferdi Kösem'i isteyen Akşehirspor taraftar gruplarından Kırmızı-Sokak #CometoAkşehirspor hastagını başlattı. Gece gündüz dev forvete sosyal medyadan çağrı yapan Kırmızı-Sokak Taraftar Grubu'nun çağrısını ve isteğini Ferdi Kösem ile Akşehirspor yönetimi kıramadı.Cumartesi günü Akşehir'e gelen Ferdi Kösem Akşehirspor ile masaya oturdu ve anlaşma sağladı.

HEDEF 3.LİG

Transferinin ardından Merhaba Spor'a açıklamalarda bulunan Ferdi Kösem, taraftarın transferin çok etkili rol oynadığını belirtti. Kösem, "Sezon başı Beylikdüzü ile anlaştım. Sonra ayrıldım. Birçok takımdan transfer teklifi geldi. Akşehirspor'a gelmemde taraftar büyük rol oynadı.Hedefim geçen sene olduğu gibi gol krallığı. Attığım gollerle Akşehirspor'u 3.Lig'e taşımak istiyorum. Geçen sezon 1 puanla şampiyonluğu kaçırmıştım. Bu sezon şampiyon olmak istiyorum" sözlerini kullandı.

TARAFTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Ferdi Kösem transferinde büyük rol oynayan Akşehirspor Kırmızı-Sokak Taraftar Grubu resmi facebook hesabından yaptıkları açıklama ile yönetime Ferdi Kösem transferinden ötürü teşekkür etti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu sezon yapılan transferlerde ve özellikle son yapılan transferlerden olan Ferdi Kösem transferinden ötürü başta Belediye Başkanımız Salih Akkaya'ya,Kulüp Başkanımız Yahya Yıldız'a, As Başkanımız Ünal Çelik'e teşekkür ederiz.Sizler transferleri yaptınız. Bizlerde stadyumu doldurarak takımı 3.Lig'e taşımak için hem içerde hemde dışarı da desteğimizi sürdüreceğiz. Hepinize sonsuz teşekkür ederiz."

FERDİ KÖSEM KİMDİR?

Güçlü fiziği ile dikkat çeken Ferdi Kösem 14 Ekim 1985 yılında Afyon'da doğdu. PTT Posta İşl. Gençlik Ve Spor'da futbola başlayan Ferdi Kösem; Kütahyaspor,Afyonspor, Göztepe, Foça Belediyespor, Birecik Belediyespor, Bereketlispor, Kemalpaşaspor,Dersimspor, Birecik Belediyespor, Acıpayam Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Afyonspor, Kırıkkalespor ve Sökespor.31 yaşındaki 190'lık forvet oyuncusu geçen sezon 24 maçta attığı 13 golle dikkatleri üzerine çekmişti.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.