Fenerbahçe'de Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçe'de Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 11. haftasında, 30 Kasım Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor'u konuk edecek Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına aar vermeden başladı.Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 11. haftasında, 30 Kasım Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor'u konuk edecek Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına aar vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde ara vermeden başlayan sarı lacivertli ekibin çalışması yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Dün deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Bursaspor maçının 11'nde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise üst sahada, koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı dar alanda yaptıkları top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Yine dar alanda yapılan hücum defans organizasyonlarının arından antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Soğuk hava ve zaman zaman yağan yağkur altında yapılan antrenmana tedavileri devam eden Mehmet Topal ve Diego Ribas çıkmadı.

Fenerbhaçe'de Eskişehirspor maçının hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman saat 18.00’de başlayacak.

DİEGO RİBAS'IN SAĞLIK RAPORU

Bu arada dün akşam oynanan Bursaspor maçında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Diego Ribas'ın bugün Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekildi. Takım Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu Diego ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

"Çekilen MR sonucunda Diego Ribas'ın sol üst ön adalesinde kısmi yırtık ve kanama tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.