Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Transfer Tepkisi

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Transfer Tepkisi

Fenerbahçe'de Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki bayramlaşma töreninde konuşan başkan Aziz Yıldırım, "Transfer yapmayacağız. İki oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız." dedi.Sarı lacivertlilerden ayrılmaya en yakın oyuncular Cristian Baroni ve Samuel...

Fenerbahçe'de Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki bayramlaşma töreninde konuşan başkan Aziz Yıldırım, "Transfer yapmayacağız. İki oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız." dedi.

Sarı lacivertlilerden ayrılmaya en yakın oyuncular Cristian Baroni ve Samuel Holmen'in olduğunu belirten Başkan Yıldırım, basında çıkan transfer söylentilerine de tepki gösterdi. Yıldırım, yeni transfer yapmacaklarını da ifade etti.

Başkan Aziz Yıldırım, takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltacaklarını söyledi. Başkan Yıldırım, "Yabancı kuralından dolayı iki oyuncumuz gidecek." dedi.

Sarı lacivertlilerin forvet oyuncuları Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere tepki gösteren başkan Yıldırım, "Bu iki oyuncuyu göndermeyeceğiz. Bize ulaşan resmi teklif de yok. İyi bir sezon geçirmeye hazırlanıyoruz. Sizlerin de buna saygı göstermesini bekliyoruz." diye konuştu.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi Miroslav Stoch, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ain'e kiralanırken, Samuel Holmen'in Süper Lig'in yeni takımı İstanbul Başakşehir'e gönderilmesi konusunda prensip anlaşmasına varılmıştı. Holmen ile beraber yeni sezonda sarı lacivertlilerde forma şansı bulması düşük görünen Cristian Baroni'nin de takımdan ayrılması bekleniyor.

Topuk Yaylası kampındaki performansıyla teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne giren ve hazırlık maçında forma giyen Michal Kadlec takımda kalma şansını artırmıştı. Joseph Yobo ve Milos Krasic de kendilerine kulüp bulmaları halinde Fenerbahçe'den ayrılacak isimler arasında yer alıyor.

GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ FARUK ILGAZ TESİSLERİ'NDE YAPILDI

Bu arada Fenerbahçe'nin geleneksel bayramlaşma töreni, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün ev sahipliği yaptığı törene, Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, şube kaptanları, amatör şubelerden sporcu ve antrenörler, yüksek divan kurulu ve kongre üyeleri, kulüp personeli ve taraftarlar da katıldı.

Törende Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve amatör şube sporcuları ile törene gelenlerle tek tek bayramlaştı. Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

VEFA KÜÇÜK: BU BENİM DİVAN KURULU BAŞKANI OLARAK İLK BAYRAMIM

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, bayramlaşma töreninde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Başkan Vefa Küçük, Fenerbahçeliliğin ayrı bir manzarasını yaşadıklarını belirterek, "Öncelikle bütün Fenerbahçelilerin ve Türkiye’nin bayramını kutluyorum. Bu benim Divan Kurulu Başkanı olarak ilk bayramım. Bu benim için onur ve gururdur. Biz Fenerbahçeliler bayramlarda sembolik olarak bir araya geliyoruz ama gerektiğinde 500 bin 1 milyon olarak da bir araya gelebiliyoruz. Fenerbahçeliliğin ayrı bir manzarasını yaşıyoruz." dedi.

Asbaşkanlardan Turhan Şahin, ise yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası olarak geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenini gerçekleştiriyoruz. Görüldüğü üzere burada yoğun bir bayramlaşma trafiği var. Tüm Fenerbahçelilerin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.