Fenerbahçe'de, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçe'de, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları Başladı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 7. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.25 Ekim Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 7. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

25 Ekim Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Öncelikle salonda core egzersiz çalışmaları yapan oyuncular ardından sahada yaptıkları dayanıklılık koşusu ile antrenmanı tamamladılar.

MEHMET TOPUZ TAKIMLA ÇALIŞTI

Bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Mehmet Topuz, takımla birlikte çalışmalara başladı. Sarı lacivertli oyuncu bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Sol arka üst adelesinde sertleşme olan Emre Belözoğlu tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışırken, Egemen Korkmaz da özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Moralsiz olan Bruno Alves ise teknik direktör İsmail Kartal'dan izinli olduğu için antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak çalışma saat 11.00’de başlayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.