Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Fenerbahçe için, benim verecek cevabım yok

Fenerbahçe için, benim verecek cevabım yok

Anadolu’nun ücra bir köşesinden ülkenin en büyük takımlarından biri olan Fenerbahçe ile ilgili görüşlerimi dile getirmek elbette haddim değil.

Ancak Ülkeye mal olmuş bir takım olduğu ve her yerde taraftarı bulunduğu için bazı okuyucularım Fenerbahçe il ilgili düşüncelerimi dile getirmemi istediler.

Tarihinin en başarısız sezonunu yaşayan Fenerbahçe de ne yazık ki asıl sorumlular değil, futbolcular üzerinde eleştiri yapılıyor.

Futbolcu eleştirilebilir, Peki bu futbolcuları takıma kazandıranlar nerede, Başkan Koç’ un birkaç defa stadyumda taraftarlardan özür diledi hepsi bu.

Taraftarlar da asıl sorumlulara gereken tepkiyi göstermedi.

HAK ETTİLER

Geçen yıl taraftarlar Fenerbahçe takımını sahada hiç desteklemedi, ligin en fazla gol atan takımı olmasına rağmen bilerek ve kasten hücum futbol oynatmıyor diye Aykut Kocaman’ ı eleştirdi.

Seyirci geçen yıl takımlarını en azından içeride oynan maçlarda desteklemiş olsaydı, ilk yarıda puanlar kaybetmez ve büyük bir ihtimalle şampiyon olurdu.

Şampiyonluk pirimin yanında, şampiyonlar ligi pirimi alacak, daha az maddi sıkıntı yaşayacaktı.

Taraftarlar takıma sahip çıkmadı. Bu sebeple yaşananları fazlası ile hak ettiler.

Bu kadar kötü gidişe, düşme potasında olmasına rağmen seyirci izleme rekoru kırmasını izah edebilen varsa bana da söylesin.

Türkiye nin en beyefendi teknik direktörü Aykut Kocaman’ ın ne kusura vardı. Yönetim ve taraftar şu anda ektiğini biçiyor.

ERSUN YANAL ASLA ÇÖZÜM OLMAYACAK

Fenerbahçe de sıkıntı teknik direktörde değil. Şu anda kadronun güçlendirilmesi için transferler yapılıyor. Bu transferleri yapmak için takımın dipte olması mı gerekiyordu.

Lig arasında yapıla transferler sonrasında takım 5-6 basamak yükselecek ve Yanal başarılı oldu denilecek. Bu başarı aldatmadan başka bir şey ifade etmeyecek.

FENERBAHÇE İÇİN ŞAMPİYONLUK HARİÇ ALINAN HR SONUÇ BAŞARISIZLIKTIR.

Fenerbahçe taraftarı olarak, üzülerek ifade ediyorum. Fenerbahçe ikinci yarının 3-4 maçında galibiyet alamasın küme düşer.

YENİ BİR AİLE

Fenerbahçe sevgisi ile ilgili size bir anımı anlatacağım. “Kızım Merve ilkokul çağlarında, Galatasaray’ ın en başarılı olduğu dönemler, arkadaşlarının da etkisi ile bir akşam bana dedi ki, Baba ben artık Galatasaraylı oluyorum.

Kızımın bu ifadesine karşılık dedim ki, Kızım tamam Galatasaraylı olabilirsin, ama kendine yeni bir baba ve yeni bir aile bulmalısın dedim.

Bu cevabım karşısında kızım Fenerbahçeli olmaya devam etti.

Şimdi kızım bana soruyor,

BABA NE OLACAK BU FENERBAHÇE nin HALİ?

Başımı öne eğiyorum ve verecek bir cevap bulamıyorum.

Ali Koç ve ekibinin Fenerbahçe için gece gündüz çalıştığına ve iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Mutlaka bir çıkar yol bulacaklardır.

Ben kızıma bir cevap veremedim, başımı önüme eğdim, bilmiyorum dedim.

Bende Fenerbahçeli idarecilere soruyorum……………………….?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR