Fenerbahçe, Sevilla Maçı İçin Danimarka'ya Geldi

Fenerbahçe, Sevilla Maçı İçin Danimarka'ya Geldi

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu İspanyol takımı Sevilla ile oynayacağı müsabaka için Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a geldi.İngiltere’nin köklü kulüplerinden...

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu İspanyol takımı Sevilla ile oynayacağı müsabaka için Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a geldi.

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile dün Bramall Lane’de Soma yararına bir hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, ardından bugün öğle saatlerinde Sheffield United Futbol Akademisi’nde antrenman yaptı.

Daha sonra TSİ 18.00’de İngiltere’den kalkan özel uçakla hareket eden sarı lacivertli kafile akşam saatlerinde Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a geldi. Havalimanında taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan kafile, ardından kamp yapacağı otele geçti.

Fenerbahçe, yarın İspanyol takımı Sevilla ile Kopenhag’da bir hazırlık maçı yapacak. Brondby Stadyumu’ndaki maç, TSİ 21.30 başlayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.