Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına devam etti.Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu ve...

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top çevirme ve pas çalışması yaptı.

Kaleciler ise takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi. Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, antrenmanın başında basın mensuplarının yanına gelerek muhabirlerle sohbet etti.

KARTAL: ÇALIŞIYORUZ, İNŞALLAH SONUCU DA İYİ OLUR

Teknik direktör İsmail Kartal, yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Galatasaray ile yaptığımız kupa maçından önce de söyledik, 'kaybedebiliriz hiç önemli değil' önemli olan sahada ortaya koyacağımız futboldu. Bu şekilde toplantılar yaptık, analizler yaptık. Devre arasında da şunu söyledim, 'bu oyunun sonunda hak ettiğiniz karşılığı alacaksınız', ama penaltıdan aldık. Kupayı almak güzel bir şey. Çalışıyoruz, inşallah sonucu da iyi olur." ifadelerini kullandı.

Kariyerinin en hızlı kupasını aldığı yönünde bir yorum üzerine İsmail Kartal, "Nasip böyleymiş, inşallah sonunda da kupalarla bitiririz ligi." şeklinde konuştu.

Diego ile ilgili bir soruya Kartal, Brezilyalı futbolcunun idmanlara başladığını hatırlatarak, "Duruma göre bakacağız. Oynatabiliriz. Kadroya da almayı düşünüyorum zaten." cevabını verdi. Kartal, Diego'nun sistem içinde tamamlayıcı bir oyuncu olarak görev yapacağını belirtti. Kartal, "Bunlar zamanı gelince kurala göre, oyuncuların performansına göre, kendi takımımızın durumuna göre rakibe göre, bunların hepsini göz önünde bulundurarak karar vereceğiz." dedi.

Bazı oyuncularının yükselişte bazılarının ise arkadaşlarına yetişmesi gerektiğini savunan Kartal, "Şu anda 4 -5 gündür maç oynadığımız için fiziksel olarak yüklenemiyoruz, tamamen taktiksel anlamda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Serpiştirerek gidiyoruz. Trabzonspor maçından sonra milli maç haftasından sonra haftada bir maça döndüğümüzde sanıyorum orada daha dolu dolu antrenmanlar yapacağız. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Hakkında yapılan eleştirilere de cevap veren Kartal, şunları söyledi: "Ben kendimi biliyorum. İnsanlar konuşsun, hiç umurumda da değil. Ben kendimi biliyorum, 20 yıldır antrenörlük yapıyorum. Dünyanın bir numaralı antrenörleriyle beraber çalıştım. Kim ne konuşursa konuşsun. Ben aklımın yettiğince yapabildiğimce, elimden geldiği kadar Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum. İnşallah sonunda iyi olur. Çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz."

Süper Kupa finalinde yaşanan olaylarla ilgili de tecrübeli çalıştırıcı, "Olmaması gereken şeyler ama oluyor. Oraya gittiğimizde de yaşanan olaylar var. Çabuk unutuluyor bazı şeyler. Bizim oyuncularımızın yaşadığını ben biliyorum. Her gittiğimizde otobüsün camları paramparça oluyor, buraya gelince onların otobüslerine hiçbir şey olmuyor. Ne Trabzonspor'a ne Galatasaray'a; ama biz nereye gidersek bizi fazlasıyla hırpalıyorlar. Onlar çabuk unutuluyor." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile karşılaşacak Beşiktaş'a da başarılar dileyen Kartal, "İnşallah başarılı olurlar. Bir Türk antrenör olarak, Türk insanı olarak Beşiktaş Kulübü'ne başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.