Fatma Toru: Hemcinsine teşekkür etmek çok mu zor?

Fatma Toru: Hemcinsine teşekkür etmek çok mu zor?

Eski Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışında kendisine teşekkür etmeyen AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya sosyal medya hesabından tepki gösterdi

2014-2019 yılları arasında AK Parti’den Meram Belediye Başkanlığı görevini yürüten Fatma Toru, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde partisi tarafından yeniden aday gösterilmemişti. Fatma Toru döneminde Meram Belediyesine kazandırılan Tantavi Hanı geçtiğimiz günlerde kültür ve sanat merkezi olarak hizmete girmişti. Eski Belediye Başkanı Fatma Toru, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışında kendisine teşekkür etmeyen ve adını dahi zikretmeyen AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya sosyal medya hesabından hem tepki gösterdi hem sitem etti.

456f4f43-7d56-4832-b02b-53af52fe5acc-001.jpg

 

ERDOĞAN ÇİFTİNİ DE ETİKETLEDİ

Toru twitter hesabında şunları paylaştı: “Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla bir kadın siyasetçinin aynı davaya hizmet etmiş, eserler ortaya koymuş, hemcinsine vefa, şehre katkısına ve emeğine saygı ve Belediye Başkanımız Fatma Toru hanım diyerek zikretmek çok mu zor? Siyasette nezaket, vefa ve emeğe saygı..” Toru, twitterdaki bu mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı da etiketledi. Toru’ya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları ise destek verdi.

merhahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum