Fatih Terim'den olay hareket!

Fatih Terim'den olay hareket!

A Milli Futbol Takımımız, Konya'da konuk ettiği Letonya ile 1-1 berabere kalırken, teknik direktör Fatih Terim'in sinirli halleri dikkati çekti.

EURO 2016 Elemeleri 7'in maçına çıkan Milli Takım'ın, 75'te öne geçmesine karşın 90+1'de yediği gol tüm moralleri bozdu. Karşılaşma sonunda sinirlerine hakim olamayan teknik direktör Fatih Terim, yedek kulübesine sandalye fırlattı. Tecrübeli çalıştırıcı, Hakan Çalhanoğlu'nun son dakikada kullandığı frikiğe ise bakamadı.

 

"YAZIKLAR OLSUN"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Terim, özellikle maçın hakemlerine oldukça sert sözler söyledi. İşte deneyimli teknik adamın açıklamaları:
"Burak Yılmaz'ın pozisyonu ofsayt hiç değil. Kalecinin sarı kart gördüğü pozisyonda 10 kişi kalacaklar ve penaltı kazanıyorsun. İki tane İsveçli hakem var. Bu pozisyon için yazıklar olsun. Türk hakemlerine herkes çöküyor. UEFA bu iki arkadaşla ilgili ne yapacak bilmiyorum. Arda Turan'ı hatırlayalım. İzlanda maçında kırmızı kart gösteriyor. O maç geçtiği için konuşuyorum, böyle hakemler buralara az. Bu seviyelerin hakemi değil. Büyük takım ile küçük arasındaki farkı böyle pozisyonlar belirler. Letonya bizim kantarımızdaki takım değil, ama hakem konusunu biraz da biz söyleyelim. Bunun pardonu var mı? Kaç tane böyle pozisyon oldu da bu pozisyonu vermiyor. İki İsveçli canımızı yaktı hatta bizi doğradı. İzlanda 2 sarı kart, kırmızı tamam. Bunları yap, 4-0 kazan ne hakem kalır, ne bir şey ama bunlar da canımızı yakıyor."

Milli Takım'ın iyi oynadığını vurgulayan Fatih Terim, "İyi bir takım olmaya adayız; ama buraları geçmeliyiz. Hollanda maçına 11-10 puanla girsek, ikinci bir sonuç da bizim lehimize olsa, bu hem oyunumuza hem psikolojimize yansır. Artık kazanmaktan başka çaremiz yok. Hiç bir zaman kuşkumuz olmayacak. Buradan galibiyetle ayrılmak, halkımıza ve ülkemize keyifli bir gece yaşatmak istiyorduk. Konya halkına çok teşekkür ediyorum. Pazar günü Hollanda maçında kazanmak için her şeyi deneyeceğiz; ama yazık oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.