Fatih Terim: Sözleşmemde ne yazıyor bilmiyorum

Fatih Terim: Sözleşmemde ne yazıyor bilmiyorum

Fatih Terim, Türkiye-Ukrayna maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında flaş bir açıklama yapt

Terim, günlerdir gündemden düşmeyen sözleşme detaylarıyla ilgili olarak, "Ben sözleşmemde ne yazıyor bilmiyorum! Kim ne yazdıysa benim haberim yok! Yıldırım Demirören'e sorabilirsiniz. Hayatımda hiç tazminat almadım. Tazminat da koymadım. Benim hayatımda hiç gizlim yok. Söylediklerimin hepsini teyit ettirebilirsiniz." dedi.

Terim'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Başlangıcımız iyi olmadı ama ne kadar olaylardan sıyırmaya çalışsak demek ki maç öncesi olaylardan etkilendiler. Çok kötü bir oyun. Başka bir izah tarzı yok. Kendi sahanızda böyle bir seyirciyle iyi başlayamıyorsanız... Konya seyircisine teşekkür ediyorum."

SKORDAN MEMNUN DEĞİLİZ

"Böyle kötü bir başlangıç beklemiyordum ilk 45 dakika için. Düşünüyorum, düşünüyorum... Özellikle birkaç oyuncumuzun milli takımda yaşanan olaylardan etkilendiği görülüyor. İkinci yarı giren arkadaşlarımız baya iyi koştular ve iyi mücadele ettiler ama skordan memnun değiliz."

HAKAN ÇALHANOĞLU DA OLAYLARDAN ETKİLENMİŞ

"Görünen o ki Hakan Çalhanoğlu da olaylardan etkilenmiş. Biz uzak tutmaya çalışıyoruz ancak olmuyor demek ki. İkinci yarı değişiklikleri yaparken bir çoğunun yüzünde o ifadeyi görüyorsunuz. Oyuncularınızı tanıdığınız için üzülüyorsunuz ama oyun da devam ediyor. Gençler, bazıları kaldıramayabiliyor bunu. Yapılacak bir şey yok. Sadece aklı selime davet ediyoruz. Futbol dışı olayların milli takıma yansımaması lazım aslında fakat maalesef öyle olmuyor."

 TESELLİMİZ GENÇLERİN BİZİ MUTLU ETMESİ

"Çok klişe ama söylemek zorundayım. Daha çok maç var. Sekiz maç var. Çok şey değişir. Kaybetmemek önemli. Kazanamamak da bir o kadar bizim adımıza üzücü. Bugünkü tek tesellimiz bazı gençlerimizin bizi çok mutlu etmesi. Tüm takımın 2-0'dan sonraki baş kaldırışı da bizim adımıza sevindirici. Olaya bu pozitif yönden bakmak lazım. Birçoğu genç ve yeni milli oluyorlar. Savaşacaklar ve savaşan bir takım ortaya çıkacak diye düşünüyorum ben."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.