Fatih Koleji'nden Velilerine 'Aile Eğitimi'

Fatih Koleji'nden Velilerine 'Aile Eğitimi'

Fatih Koleji tarafından 12,19 ve 26 Kasım tarihlerinde düzenlenen 'Kaliteli Aile ve Evlilik Hayatı Eğitimi' seminerleri tamamlandı. Şirinevler Fatih Koleji velilerinin katıldığı seminer, Aile Danışmanı İlyas Türkmen tarafından yapıldı....

Fatih Koleji tarafından 12,19 ve 26 Kasım tarihlerinde düzenlenen 'Kaliteli Aile ve Evlilik Hayatı Eğitimi' seminerleri tamamlandı. Şirinevler Fatih Koleji velilerinin katıldığı seminer, Aile Danışmanı İlyas Türkmen tarafından yapıldı. Eğitime katılan velilere 'Katılım Belgesi' verildi.

Şirinevler Fatih Koleji velilerinin katıldığı seminer Aile Danışmanı İlyas Türkmen tarafından yapıldı. Seminerde; aile ve evliliğin önemi, sorumlulukları, yeniden hatırlatmak, iletişim ve ilişkiye zarar veren olumsuz davranışları tanımak, anlamak ve bu davranışları değiştirmek konuları işlendi. Ayrıca seminerde 'iyi biri olunabilir mi?' sorusuna da cevap arandı.

Ana baba olarak çalıştığımız, gayret ettiğimiz kadar iyi bir eş olmaya çalışmıyoruz diyen Türkmen, "Bugün trafikte kullanılan her araç için ehliyet istenmekte ve belirli zamanlarda yenilenmesi istenirken; sadece bireyi değil, en yakın çevreden, toplumu ve insanlığı ilgilendiren aile ve evlilik konusunda herhangi bir ehliyet sorulmuyor." dedi.

Konuşmadan, dinlemeden aile içi problemlerin çözülemeyeceğini vurgulayan İlyas Türkmen, "Eşler arasında zihinsel, duygusal, kültürel ve biyolojik farklılıklar var. Bu farklılıkları anlamak için çaba harcamak, araştırmak öğrenmek gerekir." diye konuştu. Okul Müdürü Serkan Onur Mungan ve İlyas Türkmen, eğitime katılan bütün velilere katılım belgesi verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.