Faruk Güllüoğlu, 56. Mağazasını Antalya’da Açtı

Faruk Güllüoğlu, 56. Mağazasını Antalya’da Açtı

Faruk Güllüoğlu Antalya’daki ikinci mağazasını açtı. Baklavacılıkta önde gelen markalardan olan Güllüoğlu’nun Konyaaltı’ndaki açılışına Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kaymakam İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek...

Faruk Güllüoğlu Antalya’daki ikinci mağazasını açtı. Baklavacılıkta önde gelen markalardan olan Güllüoğlu’nun Konyaaltı’ndaki açılışına Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kaymakam İbrahim Keklik ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek katıldı. Katılımcılar açılış kurdelesini Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü ile birlikte kesti.

Faruk Güllü, açılış konuşmasında şirket olarak Antalya’da yaptıkları yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Şehirde yaptıkları yatırımın 2 milyon liranın üzerine çıktığını açıklayan Güllü, 60 kişiye de istihdam sağlandığını söyledi. Hedeflerinin 2015’in sonuna kadar Antalya’da 4 mağaza daha açmak olduğunu belirterek, bu yatırımlar için 4,5 milyon lira harcayacaklarını ifade etti.

Güllü, Antalya'da açılan ilk mağazalarında 2005 yılından itibaren Antalyalının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerle ortalama 1,5 milyon kişinin alışveriş yaptığını açıkladı. Güllü, 8 senede cirolarının 40 milyon liraya ulaştığını belirtti. Antalya mağazasında son 2 senede genellikle fıstıklı ve cevizli olmak üzere 120 bin kilogramdan fazla baklavanın satıldığını aktaran Faruk Güllü, üretim tesisinin de yıllık 240 ton baklava, 15 ton kuru pasta ve 45 bin adet turta üretme kapasitesine sahip olduğunu dile getirdi.

Yurt içinde ve yurt dışında 56 mağazayla hizmet veren Faruk Güllüoğlu'nun, 25 ülkeye yüzde 20'si baklava olmak üzere toplam 350 ton ürün ihraç ettiği ve bu yıl ihracat cirosunda yüzde 20 artışla 4 milyon lirayı geçmeyi hedeflediği açıklandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.