Ezine’de Altyapı İhalesi Gerçekleşti

Ezine’de Altyapı İhalesi Gerçekleşti

Ezine’de altyapı yatırımları sürüyor. 50 km kanalizasyon, 50 km içme suyu, 21 km yağmur suyu ve arıtma tesisini içeren projenin ihalesi yapıldı.Altyapı projesini her aşamasında yakından takip eden AK...

Ezine’de altyapı yatırımları sürüyor. 50 km kanalizasyon, 50 km içme suyu, 21 km yağmur suyu ve arıtma tesisini içeren projenin ihalesi yapıldı.

Altyapı projesini her aşamasında yakından takip eden AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan süreci değerlendirdi. Turan, “Ezine için büyük bir projeden bahsediyoruz. Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu, arıtma tesisi projeleri tek defada ihale edilerek bir ilk gerçekleştirilmiş oldu. SUKAP kapsamında projelere yüzde 50 oranında hibe sağlandı. 31 milyon TL’ye ihaleyi kazanan firma kısa zamanda çalışmalara başlayacak. Çanakkale’mizde ilçelerimizin altyapı sorunlarının çözülmesine yönelik çalışmaları önemsiyoruz ve bu konuda belediyelerimize parti ayrımı gözetmeksizin destek olmaya çalışıyoruz. Yine Ezine’de ilk etabı tamamlanan Akçin çayı ıslah projesinin devamının DSİ tarafından 2016 yılı yatırım planına alındığı müjdesini verelim. İhalesi tamamlanan işlerin bir an önce hayata geçmesi için takibimizi sürdüreceğiz. Ezine’mize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.