Eyyamcı Palabıyık

Eyyamcı Palabıyık

Torku Konyaspor hakeme tepkili. Fenerbahçe karşısında ilk beraberliğini alarak 1 puanla yetinirken, futbolculara iki gün izin verildi. Çalışmalar Salı günü başlayacak. Ömer Ali sarı kart cezalısı

Cumartesi akşamı, şampiyon adaylarından Fenerbahçe’yi konuk eden Torku Konyaspor’da alınan 1 puan teselli oldu. Güçlü rakibiyle daha önce oynadığı 27 maçın sadece 2’sini kazanabilen ve ilk kez berabere kalan yeşil-beyazlılar, hakem Ali Palabıyık'ın Ali Turan’a yapılan faulü görmeyerek Egemen’in golünü vermesi ve bunun sonucu 3 puanın kaçırılması ise üzüntüyle karşılandı. Stadı dolduran taraftarlarının verdiği destekle iyi mücadele eden ve ilik yarıda rakibine oranla daha iyi oynayan Torku Konyaspor’da Ömer Ali 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

Torku Konyaspor’da, Fenerbahçe maçından sonra futbolculara iki gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, bugün de izin yapacaklar ve ligin 23. haftasında, Pazar günü deplasmanda oynanacak Başakşehir maçının hazırlıklarına Salı günü saat 15.00’de yapılacak antrenmanla başlayacaklar.

DAHA İYİ YERLERDE OLMALIYIZ

Torku Konyaspor'un tecrübali oyuncusu Ali Turan, Fenerbahçe karşısında özellikle maçın ilk yarısında iyi oynayıp golü de bularak öne geçtiklerini, amcak ikinci devrede skoru koruma iç güdüsüyle hareket ettiklerini söylerken, rakibin attığı golde kendisine faul yapıldığını, ancak bunu hakemin görmediğini ifade etti.

Temsilcimizin oynadığı son iki maçta istemedikleri sonuçlar aldıklarını belirterek açıklamasına başlayan Ali Turan, "Bu sonuçları unutturacak bir skor elde etmek için maça çıktık. Özellikle de ilk yarıda nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Golü de bularak öne geçtik. Bu tür maçlarda ikinci golü bularak daha rahat olmanız lazım. Ancak ilk yarının son anlarından itibaren üzerimizde skoru koruma adına bir baskı hissetmeye başladık. İkinci devrede bu şekilde oynandı. Rakibin attığı golde Egemen'in bana yaptığı açık bir faul vardı. Galiba hakem görmedi. Her şeye rağmen böylesine zorlu bir maçtan bizim adımıza moral olan bir sonuçla ayrıldığımız için mutluyuz. İyi mücadele ediyoruz ancak bazen şanssız maçlar oynuyoruz. Bunlara da inşallah bir son vermiş olduk. Biz gerçekten iyi ve ligde daha üst sıraları hak eden bir takımız. Kalan haftalarda bunu da göstereceğimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.