Eylemler Yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı Trafiğe Kapatılacak

Eylemler Yapılan 1071 Malazgirt Bulvarı Trafiğe Kapatılacak

Yapım aşamasında pek çok eyleme sahne olan ODTÜ Yolu olarak da bilinen 1071 Malazgirt Bulvarı, açılışının üzerinden henüz 9 ay kadar süre geçtikten sonra bakım ve onarım için 5 -6 Aralık Cuma ve Cumartesi günleri trafiğe kapatılacak.Büyükşehir...

Yapım aşamasında pek çok eyleme sahne olan ODTÜ Yolu olarak da bilinen 1071 Malazgirt Bulvarı, açılışının üzerinden henüz 9 ay kadar süre geçtikten sonra bakım ve onarım için 5 -6 Aralık Cuma ve Cumartesi günleri trafiğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bulvarın 5 Aralık cuma ve 6 Aralık cumartesi günü tam gün olmak üzere 2 gün süreyle trafiğe kapalı kalacağına ilişkin bazı yol güzergahlarına afişler astı. Kızılay’daki afişlerde bakım ve onarım çalışmalarının 28.11.2014 ve 29.11.2014 tarihleri yapılacağı bilgisi yer aldı. Ancak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları 05.12.2014 ve 06.11.2014 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Yazılı açıklamaya göre; Bulvar, 4 Aralık Perşembe’yi 5 Aralık Cuma’ya bağlayan gece yarısından başlayarak, 6 Aralık Cumartesi’yi 7 Aralık Pazar’a bağlayan gece yarısına kadar 2 tam gün kapalı kalacak. İki gün boyunca kapalı kalacak 1071 Malazgirt Bulvarı’nda; Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yol ve asfalttaki deformasyonların giderilmesi, üst geçitlerin bakımı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından bitki örtüsünün bakımı ve yenilenmesi ile Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından aydınlatma bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

ODTÜ Yolu olarak da bilinen tartışmalı 1071 Malazgirt Bulvarı, 25 Şubat günü o zaman Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla törenle açılmıştı. Yolun inşası sırasında 'ağaç kesiliyor' denilerek eylemler yapılmıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.