Emre Özgül

Emre Özgül

Ey vekiller! Vebaliniz büyük

Ey vekiller! Vebaliniz büyük

Ciddi tehlike... Toplumu kökünden koparacak, her an patlamaya hazır bir bomba... Yeterince önlem de alınmıyor!

 

Hafta içi her gün, saat 15.00 ile 19.00 arasında el sallıyor bize tehlike. Utanmıyor da! Kös kös bakıyoruz. Tehlike karşısında uyuşuyoruz.

 

Evlilik programları... Binlerce şikayet gelmesine rağmen, para cezasının ötesine gidilemeyen bela.

 

Peki ya çözüm mercilerimiz? “Çalışmalar yapıyoruz, boş durmuyoruz” ritmi ile Vur patlasın çal oynasına devam!

 

Takvimler, 2000'li yılları gösterir. Bela, lanet, ahlaksızlık yağmaya başlar. Yani evlilik programları kanallarda boy boy gösterime girer. Gerekli önlemler alınamaz. Aile kurumu ve ilişkiler öyle bir hale getirildi ki; alın işte sonuç ortada!

 

Size inandırıcı geliyor mu? Şahsen ben, yapılan açıklamalar karşısında pek tatmin olmuyorum. Bizi bu kadar yozlaştıran ahlaksızlığın, neden 17 yıldır önüne geçilemedi?

 

AK Parti yetkilileri; konu ile ilgili sıkı çalışmalar yapan bir komisyonun varlığına dikkat çekti. 17 yıldır çalışıyorlarmış! Sorunu çözüme de kavuşturacaklarmış! Ya hu güldürmeyin. Buna, çocuk bile inanmaz.

 

Atı alan Üsküdar'ı geçti. Tarihte görmediğimiz darbeleri, bu programlar yüzünden yedik. Çözüm mercisi isen gerekeni yapacaksın. Bahanelerin ardına sığınmayacaksın.

 

Sırf reytingler yükselsin, getiriler artsın ve sesin daha çok duyulsun diye bu kanallara ve programlara müdahale etmiyorsan; gayrimeşru ilişkilerin, ahlaksız görüntülerin ortaya çıkmasına müsaade ediyorsan ben bu işte bir art niyet ararım!

 

Şimdi size sesleniyorum sayın AK Partili'nin saygıdeğer Milletvekilleri! MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın önergesini dinleyip alkış tutacağınıza, gerekli adımı atsanız daha iyi olmaz mıydı?

 

Vicdanınız rahat mı? Göz göre göre giyimi kuşamı ve ahlaksız söylemleri ile bu bombaların hafta içi her gün patlamasına göz yumacak mısınız?

 

Yoksa, size yakışanı yapacak mısınız? Merakla bekliyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR