'Ey Kılıçdaroğlu! Ambulans Uçaklarını Rüyanda Görsen İnanabiliyor Muydun?'

'Ey Kılıçdaroğlu! Ambulans Uçaklarını Rüyanda Görsen İnanabiliyor Muydun?'

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sulatngazi’de yeni yapılacak olan 600 yatak kapasiteli hastanenin temel atma törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada muhalefete yüklenen Müezzinoğlu, ”Ey Kılıçdaroğlu! Acaba rüyanda ambulans helikopterleri...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sulatngazi’de yeni yapılacak olan 600 yatak kapasiteli hastanenin temel atma törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada muhalefete yüklenen Müezzinoğlu, ”Ey Kılıçdaroğlu! Acaba rüyanda ambulans helikopterleri görebiliyor muydun? Ambulans uçaklarını rüyanda görsen inanabiliyor muydun?” dedi.

Sulatngazi Uğur Mumcu Mahallesi’nde 600 yatak kapasiteli hastanenin temel atma töreni yapıldı. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve birçok vatandaş katıldı. Programda konuşan Bakan Müezzinoğlu, sizlerin yarınlara daha umutla ve güvenle bakabilmeniz için bu 600 yatak kapasiteli eseri kısa zamanda tamamlayacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Müezzinoğlu, “Ey Kılıçdaroğlu! Acaba rüyanda ambulans helikopterleri görebiliyor muydun? Ambulans uçaklarını rüyanda görsen inanabiliyor muydun?” diye seslendi. Hastane ile ilgili tek bir şey söyleyeceğini ifade eden Bakan Müezzinoğlu, ”Hastane 160 bin m2 kapalı alandan oluşuyor. 160 bin m2 vatandaşımıza hizmet eden kapalı alan. Bunu yatak kapasitemize böldüğümüzde, 600 yatağa böldüğümüzde bir yatak başına düşen 260 m2 bir yatağa düşen kapalı alan. Sultangazi'de benim böyle 260 m2 dairem yok. Benim Ankara’da oturduğum ev 110 m2 İistanbul’daki 180 m2.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Gaziler Günü nedeniyle Sulatangazi’de oturan gazilere Müezzinoğlu tarafından plaket verildi. Bakan Müezzinoğlu, temel atma törenin ardından alandan ayrıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.