Ewe Enerji Çalışanlarını Bir Araya Geldi

Ewe Enerji Çalışanlarını Bir Araya Geldi

Türkiye’de Kayserigaz, Bursagaz, EWE Enerji, Enervis şirketleri ile doğalgaz dağıtım, enerji ticareti ve enerji hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren EWE Turkey Holding, çalışanlarını “Bu ses hepimizin, bu enerji bizim” sloganı ile...

Türkiye’de Kayserigaz, Bursagaz, EWE Enerji, Enervis şirketleri ile doğalgaz dağıtım, enerji ticareti ve enerji hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren EWE Turkey Holding, çalışanlarını “Bu ses hepimizin, bu enerji bizim” sloganı ile ilk defa bir araya getirdi. Bursa Hilton Otel’de gerçekleşen ‘1. EWE Türkiye Paylaşım Toplantısı’nın sunuculuğunu ise Türkiye’nin sevilen yüzlerinden Kadir Çöpdemir üstlendi.

EWE Turkey Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Willem Schoeber’in de katıldığı toplantıda, EWE AG CEO’su Dr. Werner Brinker de bir video mesaj ile holding çalışanlarını selamladı. Mesajına “Türkiye’de harika bir ekibimiz var, geçmişte önemli başarılar elde ettik, bunun için de sizlere içtenlikle teşekkür etmek istiyorum” sözleriyle başlayan Dr. Brinker, tüm çalışanlara beraberlik içerisinde harikulade bir gün dilediğini iletti.

EWE Turkey Holding Genel Müdürleri Dr. Frank Quante ve Bekir Sami Acar ise konuşmalarında EWE’nin Türkiye’de uzun bir mesafe kat ettiğini ve aynı zamanda büyük ve güzel bir aile haline geldiğini ifade ettiler. Önümüzdeki dönem büyüme hedefleri doğrultusunda daha yapılacak çok iş olduğunu belirten Dr. Quante ve Acar, EWE’nin Türkiye’deki yeni atılımları için şirketlerin ve çalışanların hazır olması gerektiğini belirtti.

Kadir Çöpdemir’in eğlenceli sunumuyla renk kattığı toplantıda, öğleden sonra Mehmet Auf ve Ritim Orkestrası sahne aldı. Gecenin kapanışını ise Türk müziğinin önemli seslerinden Ziynet Sali gerçekleştirdi. EWE Turkey Holding çalışanları, Sali’nin canlı performansıyla keyifli bir gece geçirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.