Evin Önünde Oynayan Zihinsel Engelli Çocuk Kayboldu

Evin Önünde Oynayan Zihinsel Engelli Çocuk Kayboldu

İzmir’in Aliağa ilçesinde, evinin önünde oynayan altı yaşındaki zihinsel çocuk kayboldu. Kayıplara karışan çocuğu bulmak için mahalle halkıyla jandarma ekibi alarma geçti.İbrahim Akçay isimli zihins...

İzmir’in Aliağa ilçesinde, evinin önünde oynayan altı yaşındaki zihinsel çocuk kayboldu. Kayıplara karışan çocuğu bulmak için mahalle halkıyla jandarma ekibi alarma geçti.

İbrahim Akçay isimli zihinsel engelli çocuk dün saat 18.00 sıralarında Karakuzu mahallesinde (köyü) dedesi ile birlikte yaşadığı evden sokakta oyun oynamak için evin önüne çıktı. Bir süre evin önünde oynayan çocuğu göremeyince dedesi Halil İbrahim Akçay mahalle bakkalına gittiğini zannetti. Bir süre daha bekleyen dede Akçay, mahallede çocuğu aramaya başladı. Çocuğu bulamayan dede, durumu muhtara bildirerek jandarma karakoluna kayıp başvurusu yaptı.

Olayın haber verilmesi üzerine jandarma, köylüler, AFAD kurtarma ekipleri ile Aliağa belediyesinden gelen eğitimli köpekle çocuğun en son görüldüğü nokta olan sekilli göl ormanlık ve dağlık alanda arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Çocuğun yakınları endişe içerisinde olduklarını belirtti. Mahalle muhtarı Mehmet Yamaner de, yetkililer ile 150’ye yakın mahalleli tarafından ormanlık ve dağlık alanda 8 saatten beri aramaların sürdürüldüğünü ve çocuğun biran önce bulunması için herkesin büyük bir çaba içerisinde olduğunu söyledi. Yamaner, temennilerinin çocuğun sağlıklı bir şekilde bulunması olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.