Evdeki huzur gerçek beğeni budur

Evdeki huzur gerçek beğeni budur

Huzurlu, güvenilir, yatırım potansiyeli yüksek konut arayışında olanlar, Konya Beğen İnşaat sizleri huzurlu yaşam alanlarına davet ediyor.

Huzurlu, güvenilir, yatırım potansiyeli yüksek konut arayışında olanlar, Konya Beğen İnşaat sizleri huzurlu yaşam alanlarına davet ediyor. İnsanların beğenilerini evlerindeki huzur etkiler. Eğer evinizde huzurluysanız aynı oranda yaşam kaliteniz artar. Sağlığınızı, mutluluğunuzu, başarınızı etkileyen en önemli unsur aile ve ev hayatıdır. Beğen inşaat huzurlu bir yaşama sahip olmanız için ince ayrıntılara dikkat edilerek planlanmış projelerle 1977’den beri nitelikli konut inşaa ederek, insanların kaliteli bir hayata sahip olmaları için çalışıyor.

Bu anlayışla  2 bin’i aşkın konutu teslim eden Konya Beğen İnşaat, Osmanlı Konutları ve Bahar Evleri projeleri ile nitelikli, prestijli ve huzurlu konut arayışında olanların beklentilerini karşılıyor. Yüzde 50 oranda yeşil alana sahip, peysaj mimarisi ile dikkat çeken, basketbol, futbol sahaları, yürüyüş yolları, asansörle daireye direkt ulaşım imkanı sağlayan kapalı otoparkı, yapı ve işçilik kalitesi, merkezi lokasyonu, 3+1,4+1, 5+1 daire tipleri ile Bahar Evleri , Meram bölgesinde yaşamak isteyenler için ideal.

Osmanlının ihtişamını hissetmek isteyenler,  lüx konut arayışında olanlar için özel olarak  tasarlanan Osmanlı Konutları, yine merkezi lokasyonu, mimari özellikleri ve ayrıntıları ile size özel fırsatlarla satışta. Bahar Evleri ve Osmanlı Konutları örnek dairelerle huzurlu yaşamın ip uçlarını sunuyor. 444 5 935 numalı bilgi hattından ayrıntılı bilgi alabilir örnek daireleri gezebilirsiniz. Ayrıca örnek daireleri gelip, gezinlere sürpriz hediyeler Beğen İnşaat satış ofislerinde sizleri ve çocuklarınızı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.