Estethica, Sağlıklı Yaşam İçin Göktürk'te

Estethica, Sağlıklı Yaşam İçin Göktürk'te

Estethica Sağlıklı Yaşam Merkezi ikinci Şubesiyle Göktürk'te hizmet vermeye başladı. Ethica Sağlık Gurubu, son teknoloji cihazlarıyla Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşları arasında olmaya devam ediyor. Sağlıklı yaşam merkezlerine...

Estethica Sağlıklı Yaşam Merkezi ikinci Şubesiyle Göktürk'te hizmet vermeye başladı.

Ethica Sağlık Gurubu, son teknoloji cihazlarıyla Türkiye'nin önde gelen sağlık kuruluşları arasında olmaya devam ediyor. Sağlıklı yaşam merkezlerine yenisini ekleyen Ethica Sağlık Grubu, ‘Estethica Göktürk’ şubesiyle bakımına özen gösterenlerin hizmetine açıldı. Sağlıklı yaşam merkezi FDA onaylı cihazlarıyla; bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, saç ve cilt tedavileri, masaj ve vücut bakımları, solaryum ve protez tırnak gibi hizmetler veriyor.

Sağlık merkezinin Koordinatörü Ece Karabulut ,” Artık Estethica sağlıklı yaşam merkezi olarak Göktürk’e bugün kapılarını açmış bulunuyor. Burada hem medical işlemler hemde bölgesel zayıflama, selülit tedavisi, vücut, saç bakımı, masaj, protez tırnak ve solaryum bölümümüz bulunuyor. Bir hastanenin kurumsal kimliğiyle ve doğru bilgiyle burada kapılarımızı açmış bulunuyoruz.” dedi.

Bakımını sevenleri merkeze beklediklerini belirten Karabulut, “ Hastanelerimizde saç ekim ve tedavileri tüp plastik cerrahi işlemleri yapılmakta. Biz burada hastalarımızla bir ön görüşme yapıp hastanelerimizde bu işlemler yapılıyor. Bakımını seven herkese burada iyi bir hizmet umuyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.