Esnaf Odaları Ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nden İnce’ye Teşekkür

Esnaf Odaları Ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nden İnce’ye Teşekkür

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve parti yöneticileri, Yalova Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin’i makamında ziyaret etti. Oda yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Yalova Esnaf ve Sanatkarlar...

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve parti yöneticileri, Yalova Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin’i makamında ziyaret etti.

Oda yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin ve Yalova Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Kulaber katkılarından dolayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye teşekkür etti.

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Çetin, Yalova’nın tanıtımına ve Yalova’ya yaptığı katkılarından dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem ince’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Yalova Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Kulaber ise Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye özel olarak hazırlanmış post, derneğin maket hediyeleri ve plaket takdim etti. Ziyaret, Yalova gündemiyle ilgili yapılan sohbetle beraber günün anısına fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.