Esnaf, çiftçi borçta

Esnaf, çiftçi borçta

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı İsmail Aydilek, “En fazla kar eden kuruluşlar listesinde ilk sıralarda hep bankalar var. 16 yılda hep rantiye kazanmış. Esnafımıza, üreticimize, çiftçimize bakın, hep zarardalar, hepsi bankalara borçlu haldeler”

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı İsmail Aydilek, “En fazla kar eden kuruluşlar listesinde ilk sıralarda hep bankalar var. 16 yılda hep rantiye kazanmış. Esnafımıza, üreticimize, çiftçimize bakın, hep zarardalar, hepsi bankalara borçlu haldeler” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları İsmail Aydilek, Ömer Mücevher ve Mahmut Sami Büyükyılmaz, Kadınhanı’nda pazar ziyaretleri ile halkla buluştu. Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı İsmail Aydilek, ekonomide, dış politikada, adalette, eğitimde bir tıkanıklık olduğunu ve insanların artık bunaldığını belirterek, “Halkımız boş polemiklerden, anlamsız, gereksiz, lüzumsuz kutuplaşmalardan ve gerilimlerden bıktı. İnsanımız, her gün, her an ve her konuda konuşanlardan usandı. Onun için yeniden bir heyecanla var olan sorunlarımızı aşma bilincini geliştirmeye ihtiyacımız var. Nasıl her uyandığımız gün, yeni bir gün ise her seçim de yeni bir dönemin başlangıcıdır. Türkiye, yeni bir başlangıca her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır” dedi.

ASIL SORUNLAR ÇÖZÜLMÜYOR

“Hükümet 16 yıl boyunca ne ekonomide ne iktisatta ne dış politikada ne de insanlarımızın bir araya getirilerek kutuplaşmanın önlenmesinde bir karış yol alamamıştır” diyen Aydilek, sözlerini şöyle sürdürdü: “İşte bu nokta da iktidara bir ikaz işaretinin Saadet Partisi üzerinden verilmesinin elzem olduğunu görüyoruz. Saadet Partimiz mecliste olursa milletimiz biliyor ki bu yapılan yanlışlara fren, hayırlara elbette destek olacaktır. Milletimiz de artık 16 yıllık oyalamacanın farkına varmıştır. Bitmek bilmeyen seçimler ve her seçimde yeni bir düşman yaratma stratejini halkımız görmüştür. Milletimiz artık asıl sorunlarına çözüm bulunmadığını görmüştür. 24 Haziran seçimlerinde Saadet Partimiz ve Cumhurbaşkanı Adayımız Temel Karamollaoğlu ile en güzel sonuçları alacağımıza inanıyoruz.”

ESNAF VE ÇİFTÇİNİN PARASINI RANTİYE YEDİ

Esnafın sorunlarına da değinen Aydilek, şöyle konuştu: “Maalesef hükümet uyguladığı politikalarla üreticiyi değil, bankaları ve rantiyeciyi korumuştur. En fazla kar eden kuruluşların listesini açıp bakın, ilk sıralarda hep bankalar var. Neden hükümetimiz rantiyecilere atıp tutuyor da hep bankalar kazanmış 16 yılda? Esnafımıza, üreticimize, esnafımıza bakın, hep zarardalar, hepsi bankalara borçlu haldeler. Marketten aldığınız bakliyat ürünlerinin paketlerine baktığımız zaman gördüğümüz ithal ürün bilgisi utanç vericidir. Kendi kendine yeten bir ülke nasıl bu hale getirildi. Bu zihniyetin değişmesi lazım. Üretime, milli politikalara ağırlık verecek Saadet Partisi’nin vakti gelmiştir."

HÂLİD ŞEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.