Esmersoy: Yıllarca anneme teyze dedim

Esmersoy: Yıllarca anneme teyze dedim

Burcu Esmersoy, katıldığı televizyon programında özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.

Burcu Esmersoy bugüne kadar yaşadıklarıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü sunucuyu programında konuk eden Hülya Avşar “Burcu Esmersoy’un nasıl bir ailesi var dediğim zaman şoklara girdim” dedi. Burcu Esmersoy’da “22 sene boyunca babaanne ve dede ile birlikte yaşadım, annemin kayınvalidesi vefat edene kadar 12 sene kadar anneme teyze dedim” dedi ve “Ben yere düştüğüm zaman annecim diye değil babaannecim diye ağlarmışım” dedi.

Hülya Avşar’ın; “Acaba o yüzden mi senin ilişkilerinde problemler çıkıyor” sorusuna Burcu Esmersoy; “İki kere aşık oldum. Bir tanesinde 5 yıl kadar aşk acısı çektim” diye cevap verdi.

Hülya Avşar; “Karşındaki erkek sana ne yaptığı zaman senin gönlünü feth edebilir?” diye sordu. Burcu Esmersoy’da; “Dünyadaki tek kadın gibi hissettirse yeter” dedi.

Çocukken bir aileye sahip olamadığını söyleyen Burcu Esmersoy, iyi bir aile kurmak istediğini söyledi. Özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalar yapan Esmersoy; “Burcu Esmersoy olabilmemin en büyük sebebi belki de anne baba sevgisinden yoksun yetişmemdir” dedi.

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.