Eskişehirsporlu Taraftarlara Küfürlü Tezahürat Ve Koltuk Kırmaktan Soruşturma

Eskişehirsporlu Taraftarlara Küfürlü Tezahürat Ve Koltuk Kırmaktan Soruşturma

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında dün Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve 2-2 beraberlikle biten Bursaspor - Eskişehirspor maçında küfürlü tezahürat ettikleri ve tribün koltuklarını kırdıkları iddia edilen Eskişehirsporlu...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında dün Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve 2-2 beraberlikle biten Bursaspor - Eskişehirspor maçında küfürlü tezahürat ettikleri ve tribün koltuklarını kırdıkları iddia edilen Eskişehirsporlu 5 taraftar hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bursa Atatürk stadında oynanan Bursaspor- Eskişehirspor maçında Eskişehirspor taraftarının karıştığı koltuk kırma ve küfürlü tezahürat olayları ile ilgili tahkikata başlanmıştır. Ö.E., A.Y., E.Ö., C.D., H.E. isimli taraftarlar hakkında '6222 SAyılı Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet, hakaret içeren tezahürat yapmak, 6222 Sayılı Kanun kapsamında tesislere zarar vermek' suçlarından soruşturma başlatılmıştır." denildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.