Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu gün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de bu maçın kadrosu belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında bu gün Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi Fenerbahçe'nin Eskişehir giden kadrosu belli oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın belirlediği kadroda yıldız isimler yer almadı.

Aykut Kocaman'ın belirlediği kadroda şu isimler yer alıyor:
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Milos Krasic, Sezer Öztürk, Miroslav Stoch, Pierre Webo, Beykan Şimşek, Semih Şentürk.

ÖZEL UÇAKLA ESKİŞEHİR'E GİDİYOR

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında bu akşam 21:15'te oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan takımlar maç saatini beklemeye koyuldu. Yoğun maç trafiği ile dikkat çeken Fenerbahçe bu maç için Eskişehir'e bu gün gidecek. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 12:00'de kalkacak özel bir uçak ile Eskişehire gidecek olan Sarı-Lacivertliler maç sonuda aynı uçakla geri dönecekler.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Geçtiğimiz sezon kupayı alarak 29 yıllık özlemine son veren Fenerbahçe bu sezon mücadele ettiği diğer kulvarlarda da olduğu gibi Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kupayı sadece 1971 yılında kazanan Eskişehirspor'un konuğu oluyor. Rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor alamak için sahaya çıkacak Fenerbahçe'de Gökhan, Meireles, Sow, Kuyt, Yobo, Ziegler ve Salih kafileye dahil edilmedi. Eskişehirspor'da ise sakatlığı süren ve takımdan ayrı çalışan Tello'nun durumu maç saatinde belli olacak. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın bu maça Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri lig maçındaki kadrosuyla çıkması bekleniyor.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında Atatürk Stadı'nda saat 21.15'te başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Karşılaşma ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.