Eski Üst Geçitlerin Yıkımı Sırasında Tem Otoyolu Kapatılacak

Eski Üst Geçitlerin Yıkımı Sırasında Tem Otoyolu Kapatılacak

Dilovası mevkiindeki eski üst geçitlerin yıkımı nedeniyle, TEM Otoyolu’nun Dilovası kesimi ile D-100 Karayolu’nun bazı bölümlerinin trafiğe kapatılacağı belirtildi. 20 Eylül'de yapılacak yıkım sırasında saat 23.45 ile 00.15 arasında...

Dilovası mevkiindeki eski üst geçitlerin yıkımı nedeniyle, TEM Otoyolu’nun Dilovası kesimi ile D-100 Karayolu’nun bazı bölümlerinin trafiğe kapatılacağı belirtildi. 20 Eylül'de yapılacak yıkım sırasında saat 23.45 ile 00.15 arasında D-100 Karayolu'nun çift yönlü olarak trafiğe kapatılacağı ifade edildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) yol genişletme çalışmaları kapsamında Dilovası ile Gebze arasındaki 46 ve 47. kilometrelerindeki eski üst geçitlerin yıkımının yapılacağı belirtildi.

Yıkım çalışmaları kapsamında TEM Otoyolu’nun, 20 Eylül 2014 Cuma günü saat 21.00 ile 21 Eylül 2014 Pazar günü saat 12.00 arasında çift yönlü olarak olarak trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için kapalı olan güzergaha alternatif olarak Ankara-İstanbul istikametinde (Kuzey yönde) Dilovası Gişeleri’nden D-100 Karayolu’na, İstanbul-Ankara istikametinde seyreden sürücülerin ise Gebze Gişeleri’nden D-100 Karayolu’na yönlendirileceği kaydedildi.

Üst geçitlerin yıkımı sırasında oluşacak gürültü ve kirliliğin trafiğin akışına engel olmaması için de D-100 Karayolu’nun 20 Eylül 2014 gecesi 23.45 ile 00.15 arasında yarım saat süre ile çift yönlü olarak kapatılacağı ifade edildi.

Sürücülerin ve vatandaşların çalışma bölgesinde trafik işaret ve işaretçilerine uymaları uyarısında bulunuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.