Eski Sanayi'de yanlayan Şahinci iki kişinin üzerine çıktı

Konya Eski Sanayi'de hız sınırlarının üstünde yanlayarak trafiği tehlikeye atan şahinciler az kalsın iki kişinin ölümüne neden oluyordu

Eski Sanayi'de esnaflık yapan bir vatandaş sanayide gerçekleşen ve tüyler ürperten bir kazanın görüntülerini paylaştı. Vatandaş tarafından 'Eski Sanayi'de sıradan bir gün' başlığı ile paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde yolun kenarında yürüyen ve elektrikli motor ile yol kenarından ilerleyen iki vatandaşa cadde üzerinde hızla ilerleyen ve yanlayarak gelen bir otomobil çarptı. Şahin marka otomobilin çarptığı iki kişi yere yuvarlandı. Kaza sonrası elektrikli motor sürücüsü yara almadan ayağa kalkarken yaya vatandaş yaşadığı şok üzerine bir süre yerde kaldı. Kamera görüntülerinde olay yerine vatandaşların koştuğu görülürken sürücünün yanındaki kişinin araçtan iner inmez yaralı ile ilgilenmek yerine sürücü mahalline yöneldiği görülüyor. Bu görüntü sosyal medyada “Sürücüler mi değiştirildi?” yorumlarına neden oldu.

 

Yaşanan kaza görüntüsü Eski Sanayi’deki trafik sorununu gün yüzüne çıkardı. Şehrin pek çok noktasında olduğu gibi Eski Sanayi’de de pek çok modifiyeli araç eğelenme amacı ile trafiği tehlikeye atıyor. Sanayide her gün yaşanan benzer kazalar esnafı ve vatandaşları tehdit ediyor. Vatandaşlar trafiği ‘yanlama, drift’ gibi tehlikeli eğlenceler ile tehlikeye atan kişiler hakkında caydırıcı önlemler alınmasını talep ediyor.

İzlenme: 2267
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar