Eski Koca Dehşet Saçtı: 5 Ölü

Eski Koca Dehşet Saçtı: 5 Ölü

Karaman’ın Ermenek ilçesinde bir kişi, boşandığı eşi, 2 çocuğu, kayınvalidesini ve kayınbiraderini öldürdü.

Karaman’ın Ermenek ilçesinde eski eşinden 2 yaşındaki çocuğunu isteyip olumsuz cevap alması sonucu cinnet getiren şahıs, kayınvalidesinin evine giderek eski eşiyle birlikte 4 kişiyi daha av tüfeğiyle öldürdü. 
Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında ilçeye bağlı Keşilli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hakan N. (26) yaklaşık 1 ay önce boşandığı eski eşi Şerife Şahin’e (20) telefonla, "Oğlumu 24 saat içinde bana getirin, yoksa hepinizi öldürürüm" mesajı çekmesi üzerine kayınvalide Ayşe Şahin (43) polise giderek şikayette bulundu. Eski eşinden olumsuz cevap alan Hakan N. yanında götürdüğü av tüfeğiyle Şahin ailesinin yaşadığı eve giderek pusuya yattı. Şerife Şahin olacaklardan habersiz dayısının oğlu Hüseyin Akkulak (24) ile birlikte ürettikleri ürünleri pazarda satarak eve döndükleri sırada eski kocası evlerinin önünde karşılarına çıkarak kurşun yağdırdı.
 
KAYINVALİDESİ VE BALDIZLARINI DA KATLETTİ
O sırada evde bulunan kayınvalidesi Ayşe Şahin ile birlikte baldızları Şeyda (12) ve Şeyma Şahin (13) de silah seslerini duyarak dışarı çıktı. Kayınvalidesi ve baldızları gördükleri manzara karşısında dehşete düşerek evin içine kaçarak kapıyı kilitledi. Eski eşini ve eşinin kuzenini vurduktan sonra kayınvalidesi ve baldızlarının eve saklandıklarını gören Hakan N. bu sefer eve doğru yöneldi. Kapının kilitli olması üzerine pencereyi kırarak eve giren Hakan N. eski kayınvalidesi ve baldızlarının da üzerine kurşun yağdırarak evden kaçtı. Olayda Ayşe, Şerife, Şeyma ve Şeyda Şahin ile kuzen Hüseyin Akkulak olay yerinde hayatını kaybetti.
 
2 YAŞINDAKİ OĞLUNA DOKUNMADI
Hakan N. katliamı gerçekleştirdiği sırada evde bulunan 2 yaşındaki oğlu Murat’a dokunmayarak evden kaçtı. Hakan N. kısa süre sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak cinayet işlediğini söyleyip polise teslim oldu. Yaşanan katliama şahit olan 2 yaşındaki Murat ise anneannesinin ve teyzelerinin gözü önünde öldürülmesinin ardından yaşananlardan olumsuz etkilendi. Küçük Murat olaydan sonra eve gelen akrabalarına ve polise, "Baba, anneyi, Şeyma'yı, Şeyda'yı vurdu" dediği öğrenildi. Bu arada minik Murat’a bakacak kimsesi olmayınca annesinin halasına teslim edildi.
 
KATİL KOCA GECE ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI
Polisin ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından 5 kişinin cesedi otopsi yapılamak üzere önce Ermenek Devlet Hastanesi’ne oradan da cenaze nakil araçlarıyla Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Katil zanlısı Hakan N. de İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından gece geç saatlerde geniş güvenlik tedbirleri altında Ermenek Adliyesi’ne çıkarıldı. Yaklaşık 4 saat süren savcılık sorgusunun ardından katil koca çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
DEHŞET EVİNDE HÜZÜN HAKİM
5 kişinin katledildiği evde ise polisin incelemelerini tamamlamasının ardından Şahin ailesinin yakınları ve komşuları evde yaşanan olumsuz izleri silmek için temizlik yaptı. Evde temizlik yapan bazı komşularının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.