Eski Kipa Alışveriş Merkezi yıkılacak

Eski Kipa Alışveriş Merkezi yıkılacak

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor.

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak. Alışveriş merkezi İşadamı Nusret Argun'a ait. Argun, bölgede modern ve görkemli bir alışveriş merkezi (AVM) inşa etmek için bir dizi proje hazırlattı. Geçtiğimiz ay Kipa Alışveriş Merkezi, Konya'daki son mağazasını da kapattı. Kipa, Konya'dan çekildi. Market kısmı uzun süre boş kaldı. Bölge halkı dört gözle market bekliyordu.  Kipa'dan boşalan yere Adese ikinci büyük mağazasını açtı.

avm_kipa_1.jpg

Adese'nin mağaza açması bölge halkını sevindirdi. Ancak edinilen bilgilere göre AVM, Haziran ayında bakıma girecek. AVM'deki market ve mağazalar, Ramazan ayından itibaren 1 yıl boyunca kapalı olacak. Bölgede modern bir alışveriş merkezi inşa edilecek. Proje çalışmaları hızla devam ediyor. Öte yandan Konya'da AVM yatırımları devam ediyor. AVM sayısı her yıl artıyor. İşadamları AVM yatırımlarını sürdürüyor. Konyalı başka bir firma da Yazır Mahallesi'nde şehrin en büyük AVM'sini inşa etmek için kolları sıvadı. AVM'nin temelinin bu yıl içinde atılması bekleniyor.

KERİM ATICI merhabahaber.com

6.20160210161641.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum