Eski Chp'liler İhsanoğlu'na Destek İçin Buluştu

Eski Chp'liler İhsanoğlu'na Destek İçin Buluştu

CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, CHP’li eski bakan, milletvekili, parti meclisi üyesi ve il başkanları ile buluştu. Eski CHP'liler İhsanoğlu'na destek vereceklerini açıkladı.Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı,...

CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, CHP’li eski bakan, milletvekili, parti meclisi üyesi ve il başkanları ile buluştu. Eski CHP'liler İhsanoğlu'na destek vereceklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, cumhurbaşkanlığı seçiminde İhsanoğlu’na destek olmak isteyen CHP’li eski bakan, milletvekili, parti meclisi üyesi ve il başkanları ile bir araya geldi. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunuldu.

CHP’de uzun yıllar görev yapan eski bakanlar, parti meclisi üyeleri, yüksek disiplin kurulu üyeleri, il başkanları ve parlamenterler geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir toplantı gerçekleştirerek, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na desteklerini açıklayan bir bildiri yayınlamışlardı. İhsanoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vereceklerini açıklayan CHP’nin eski kurmayları, bu kapsamda İstanbul’da CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile bir araya geldi. Salıcı, seçim çalışmalarına destek vermek isteyen katılımcılara çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. İstanbul’da seçim sürecinde ve seçim gününde yapılacaklarla ilgili fikir alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıya, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İl Seçim Komisyonu Üyeleri ile CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, CHP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski İstanbul İl Başkanı Ali Topuz, CHP eski Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Birgit, CHP eski İstanbul İl Başkanı ve Milletvekili Şinasi Öktem, CHP eski İstanbul Milletvekili Metin Tüzün ve çok sayıda eski bakan, parti meclisi üyesi, milletvekili ve il başkanı katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.