Erzurumspor-Konyaspor maçını Goller Cepte’yle 8 bin kişi izledi

Erzurumspor-Konyaspor maçını Goller Cepte’yle 8 bin kişi izledi

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında atılan 29 gol, 474 bin kez izlendi. Uygulama üzerinden BŞB Erzurumspor-Atiker Konyaspor mücadelesini ise 8 bin kişi takip etti.

 

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte’de Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Erzurum’da oynanan ve 2-1 konuk takımın üstünlüğü ile tamamlanan BŞB Erzurumspor-Atiker Konyaspor maçı 8 bin kişi tarafından izlendi.

Geçen sezon toplamda 11 milyon 350 bin videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta en çok takip ettiği karşılaşma 215 bin kişinin izlediği ve 6-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlanan Galatasaray-MKE Ankaragücü maçı oldu.

En çok izlenen gol Sinan Gümüş’ten

GollerCepte uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında atılan toplam 29 gol, 474 bin kez izlenirken Galatasaray’ı MKE Ankaragücü karşısında 1-0 öne geçiren Sinan Gümüş’ün golü, 86 bin kez takip edildi ve uygulamanın en popüler golü oldu.

En çok izlenen video: Serena Williams kendisini Halep’le karıştırırsa

Tüm operatörlere açık olan GollerCepte uygulaması üzerinden Süper Lig’in 18. haftasındaki karşılaşmalar gol ve özetleriyle 500 bin kişi tarafından takip edildi. Süper Lig maçları dışında GollerCepte uygulamasının en çok takip edilen videosu ‘Serena Williams kendisini Halep ile karıştırdı’ oldu. Bu video, uygulama üzerinden 2 bin kişi tarafından izlendi.

4 Büyük Lig’in maçları da GollerCepte’de

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte, futbolseverleri Avrupa’nın en önemli ligleriyle buluşturmaya da devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in tüm maçlarının gol ve özetlerini kullanıcılarına sunan GollerCepre uygulaması, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1 ve İngiltere  Premer Lig’in de 4-5 dakikalık maç özetlerini yayınlıyor.

Ayrıca GollerCepte uygulaması üzerinden, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon başında kullanılmaya başlanan görüntülü video hakem sistemi olan VAR görüntülerine de erişilebiliyor.

Tüm operatörlere açık

GollerCepte uygulaması Apple ve Google uygulama dükkânlarından ya da GOL yazıp 2200’ye kısa mesaj göndererek indirilebiliyor. GollerCepte kullanıcılarına videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, http://gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşıp http://trcll.im/GollerCepte adresinden uygulamayı indirebiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.