Erzurumlu İş Adamlarının Uzak Doğu Gezisi Meyve Verdi

Erzurumlu İş Adamlarının Uzak Doğu Gezisi Meyve Verdi

TUSKON üyesi Erzurumlu iş adamlarının geçen ay Güney Kore ve Japonya ziyareti ilk meyvesini verdi. Akce Art Güvenlik ve Kapı Sistemleri şirketi, Güney Koreli bir çocuk güvenlik firmasıyla Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı.Akce...

TUSKON üyesi Erzurumlu iş adamlarının geçen ay Güney Kore ve Japonya ziyareti ilk meyvesini verdi. Akce Art Güvenlik ve Kapı Sistemleri şirketi, Güney Koreli bir çocuk güvenlik firmasıyla Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı.

Akce Art Güvenlik ve Kapı Sistemleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Cebenay, bebek ve çocuk güvenliği sektöründe öncü bir isim olan Güney Koreli Moonin Tech ile protokol imzaladıklarını açıkladı. Cebenay, özelde bebek ve çocuk, genelde ise engelli, yaşlı, yetişkinlerin ev, ofis ve kreşte karşılaşabilecekleri yaralanmaları sona erdirecek güvenlik malzemeleri Türkiye distribütörlüğünü aldıklarını belirtti.

Cebenay; çocukların, okul kreş gibi toplu mekanlarda parmağını kapı arasına sıkıştırma, masa, sehba, duvar kolonu gibi sert ve keskin köşelere çarpma sonucu meydana gelebilecek ciddi yaralanmaları sona erdirecek olan güvenlik sistemini Türkiye'ye getireceklerini ifade etti. Güney Kore'den kendi isim ve markaları ile Türkiye'ye ihraç edecekleri güvenlik ürünleriyle sektörde büyük bir boşluğu dolduracaklarına işaret eden Cebenay, "Maalesef okul, kreş ve evlerde yeni yürümeye çıkmış bebek veya çocukların çoğu çarpta, düşme gibi ciddi yaralanmalara hatta can kayıplı kazalara karışabilmekte. Güney Kore 'den bu tür can kayıpları ve yaralanmalara son verecek olan kauçuk ağırlıklı güvenlik materyallerinin Türkiye distribütörlüğünü aldık. Önümüzdeki günlerde güvenlik mağazamızın ve shoowroomu hizmete açacağız. Kauçuk köşe koruyucular, parmak koruyucular, pervaz güvenlik sistemleri ile artık çocuklarımızın güvenliği üst seviyede korunmuş olacak." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.