Erzurum'dan iyi haberler

Erzurum'dan iyi haberler

Başkan yardımcısı Mustafa Olgun: 21 Temmuz tarihinde başlayan Erzurum kampını 4 Ağustos 2015 itibariyle tamamlayacağız. Şuana kadar kampımız çok iyi geçiyor. Takıma takviye yapacağız

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da kamp yaparak sürdüren Anadolu Selçukspor'da, antrenman tempası her geçen gün yükseliyor. Takımın iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini söyleyen Başkan yardımcısı Mustafa Olgun, oyuncuların ve teknik adamların çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “21 Temmuz tarihinde başlayan Erzurum kampı 4 Ağustos 2015 itibariyle tamamlamış olacağız. Şuana kadar kampımız çok iyi geçiyor. 29 kişilik kadro ile sakatlıksız ve sıkıntısız devam etmekte. Kampımıza denenmek adına gelen giden futbolcularda var. Özellikle kendi alt yapımız ve özkaynaklarımızdan yararlanıyoruz. Konyaspor U21 takımından kampa dahil ettiğimiz 3 futbolcu ile büyük olasılıkla devam etmeyi düşünüyoruz. U19 takımımızdan kampa dahil ettiğimiz Ali Aydemir de şuanda kampta. Alt yapıdan gençleri kazandırmak bizlere bir şey kaybettirmediği gibi gelecekte iyi futbolcu kazandırmak adına önemli” dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI

Takımın özel maçlar ile de yeni sezona hazırlandığını ifade eden Olgun,  “Öncekigün Erzurumspor ile bir hazırlık maçı yaptık ve 2-2 berabere kaldık. Yarın (bugün) Gürcistan birinci lig ekibiyle bir maç yapacağız. Pazar günü Kocaeli Birlikspor ile bir başka hazırlık maçı oynayacağız. 4 Ağustos salı günü sabah çalışması ile 1. Etap Erzurum çalışmasını tamamlayacağız. Takıma 2 gün izin vereceğiz. 8 Ağustos itibariyle Afyon’da 14 gün sürecek 2. Etap çalışmalarına başlayacağız.”

Kampın iyi geçtiğini söyleyen Olgun, zaman zaman küçük çapta sakatlanmaların olduğunu, ancak bunların önemli olmadığını söyledi. Olgun şöyle konuştu:

“Devam eden kampta ciddi sakatlığın olmaması bizi mutlu eden yönü. Çalışmaların hemen hemen hepsini tam kadro olarak yapıyor olmamız bizi mutlu ediyor. Ali Dere’nin ayağını ayakkabı vurması sonucu bir zedelenme, Aykut’un ayak tarak zarında hafif sakatlığı var, ancak durumu iyi” dedi.

TAKVİYE YAPACAĞIZ

Olgun, bugün oynanacak olan maçta 1994 ve 1996 doğumlu oyuncuları deneyeceklerini belirterek,  “ikinci hazırlık maçında  onlar hakkında kararımızı vereceğiz.  Eksik mevkilerimiz bu kampta tespit ettik. İyi bir santrafora ihtiyacımız var. Daha önce kadromuzdaki Yaser gibi  sırtı kaleye dönük santrafor alarak bu açığımızı kapatmak istiyoruz. Ali Dere, Aykut Uluç, Tufan Özbozkurt gibi oyuncuların bu sezon lige damgasını vuracağını düşündüğümüz isimler. Kalemiz sağlam 4 kaleci ile sezona gireceğiz. Savunma hattımızı bozmadık. Candemir ve Ahmet Önay, Onur ve yanlarına aldığımız Devrim müdafaa hattımızı kaleden sonra en etkili yerimiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.