Erzincan Valisi Akdemir Veda Etti

Erzincan Valisi Akdemir Veda Etti

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine alınan Abdurrahman Akdemir, Erzincan’a veda etti. Vali Abdurrahman Akdemir için Valilik tarafından veda yemeği düzenlendi. Kule Park’ta düzenlenen veda yemeğine Vali Akdemir, Belediye Başkanı Cemalettin...

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine alınan Abdurrahman Akdemir, Erzincan’a veda etti. Vali Abdurrahman Akdemir için Valilik tarafından veda yemeği düzenlendi. Kule Park’ta düzenlenen veda yemeğine Vali Akdemir, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Akdemir ile çalışmaktan büyük bir onur duyduğunu söyleyerek, “Bu süre zarfında bizler yüksek tempolu, yüksek enerjili hızlı bir çalışma süreci içerisinde size ayak uydurmaya çalıştık. Çalışanların hatalarını tolere ederek anlayış ve hoşgörü ile karşıladınız. Biz size hakkımızı helal ediyoruz, sizler de bize hakkınızı helal edin.” dedi.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy da yaptığı konuşmada; kamu görevlerinin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, “Bu görevler kutsal görevlerdir. Halka hizmet etme yerleridir. Bazen çok çok uzun süre kalırsınız bu görevden ama kimsenin haberi olmadan gidersiniz. Bazı isimler vardır ki çok kısa sürede kalsalar belki 10 yıllarca makamın veremediği hizmeti verir ve çok keskin izler bırakırlar. Valimiz 15 aylık kısa süre içerisinde tam bir Erzincanlı olarak hemşehrilerimizin arasından ayrılıyor.” şeklinde konuştu.

Konuşmasına Erzincanlılara hakkını helal ederek başlayan Vali Abdurrahman Akdemir, “Erzincanlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Nereye gitsem bizi bağırlarına bastılar. Kendi evlatları gibi gördüler. Bu yakınlığı hep hissettik. Her zaman Erzincan’ın ve Erzincanlıların hizmetinde olacağız. Göreve geldiğimde Valiliğin girişinde bir şey söylemiştim, bunu bir kez daha söylemek istiyorum. Burada ne kadar kalırız belli olmaz, bu görevler böyledir demiştim. Ne kadar süre oldu çok önemli değil. Ama buradan giderken İnşallah kötü bir şey bırakmayız, geride hoş bir sada bırakabilirsek bu bizim için önemlidir demiştik. İnşallah geride olumsuz bir iz bırakmamışızdır. Elbette ki yapmak isteyip de yapamadığımız birçok şey vardır. Kırdığımız kişiler olabilir, sonuçta bizde bir insanız, hatalarla kusurlarla doluyuz. O yüzden bir kez daha ben hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana bütün Erzincanlılara ve çalıştığım arkadaşlara hakkımı helal ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Vali Abdurrahman Akdemir’in konuşmasının ardından il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından Vali Akdemir’e Erzincan anısı olarak çeşitli hediyeler takdim etti.

Vali Abdurrahman Akdemir için Erzincan Valiliği önünde uğurlama programı tertip edildi. Çok sayıda kamu kurum ve kuruluş müdürünün yanı sıra vatandaşlar Vali Akdemrir’i uğurladı. Herkes ile tek tek vedalaşan Vali Akdemir Erzincan’a veda etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.