Ertuğrul Sağlam: Mersin İdmanyurdu Maçından İyi Sonuçla Döneceğimize İnanıyorum.

Ertuğrul Sağlam: Mersin İdmanyurdu Maçından İyi Sonuçla Döneceğimize İnanıyorum.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklama ile gündemdeki konulara değindi.    Sağlam, son haftalardaki Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçlarında...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklama ile gündemdeki konulara değindi.

    Sağlam, son haftalardaki Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçlarında ortaya koydukları mücadele ve oyunu Mersin İdmanyurdu maçına taşımak istediklerini söyledi.

    Geçen hafta oynanan Bursaspor maçının ilk döneminde takımın iyi bir oyun sergileyemediğini belirten tecrübeli hoca, "Bursaspor maçının son 20-25 dakikasında biraz futbol oynayıp beraberlikle döndük. Tabii bizim adımıza işin sevindirici tarafı şu oldu; fiziksel anlamda oyundan düşmedik. Özellikle son dönemde bu özelliğimizi de ön plana çıkararak şunu gördük; biraz bir şeyler yaptığımız zaman birlikte her takıma gol atabiliyoruz ve her takıma üstünlük sağlayabiliyoruz ama futbol enteresan bir oyun. Daha evvel içeride oynadığımız Gençlerbirliği ve Rize maçlarında çok üstün oynayıp, çok pozisyona girmemize rağmen o maçları kaybettik ama kötü oynadığımız bir Bursaspor karşılaşmasını da 2-2 den sonra kazanabilecek pozisyonları bulduk. Yani kazanabiliyorduk. İşte futbol böyle bir oyun. Bu yüzden maçları demek ki uzatmaları da dâhil ettiğimizde 95 dakikada olarak değerlendirip hiçbir zaman skor ne olursa olsun umudunuzu yitirmemeniz gerektiği gerçeğiyle de yüzleştik." dedi.

    Ertuğrul Sağlam, sitedeki açıklamasını şöyle tamamladı:

    "Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor gibi üç tane şampiyon olmuş takıma karşı geçtiğimiz sezon üçünü de kaybettiğimiz maçlarda, kaybetmeden üç deplasmanı da puanla geçtik. Tabii genel anlamda puan cetvelinde ki sıralamamıza baktığımız zaman aslında özellikle Gençlerbirliği ve Rize maçlarındaki futbol şanssızlığının bizi ne derece olumsuz etkilediğini görüyoruz ama ben Bursaspor karşılaşmasından gerekli dersleri çıkararak özellikle yine bir deplasman oyununda Mersin İdmanyurdu karşısında bunu bir tecrübe edinip daha olumlu yönde değerlendireceğimizi düşünüyorum. İnşallah Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında kendimize yakışan mücadeleyi, oyun kalitesini ortaya koyacağız ve oradan da bizi gelecek adına umutlandıracak, mutlu edecek bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Ondan sonraki döneminde bizim adımıza çok daha iyi olacağına inanıyorum."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.