Ertuğrul Sağlam: Bu Sezon Geçen Sezondan Daha Kaliteli Takım Olacağız

Ertuğrul Sağlam: Bu Sezon Geçen Sezondan Daha Kaliteli Takım Olacağız

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu sezon geçen sezondan daha kaliteli bir takım olacaklarını belirterek "Taraftarımızın daha çok gurur duyacağı, en sakin davranışları ve performanslarıyla hem de saha dışındaki davranışlarıyla...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu sezon geçen sezondan daha kaliteli bir takım olacaklarını belirterek "Taraftarımızın daha çok gurur duyacağı, en sakin davranışları ve performanslarıyla hem de saha dışındaki davranışlarıyla sporculuk kalitesiyle daha güzel takım oluşturacağız." dedi.

    Sağlam, Kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımdan geçen sezon 13 oyuncunun ayrıldığını söyledi. Bu sene ise takıma 6 yeni oyuncunun katıldığını aktaran Sağlam, "Bugünkü transferlere baktığımızda 6 tane oyuncu kadromuza katıldı. Sayısal anlamda da eksikliklerimiz var. Bunları gidermemiz gerekiyor. Bunun farkındayız. Kadroyu baktığımızda İsmail, Mehmet, gibi oyuncuları çıkardığımız 16-17 kişi kalıyoruz. Buna baktığımız da bir takım için sezonu başlaması adına büyük bir eksiklik." şeklinde konuştu.

    Bundan sonraki süreçte en az 2 tane daha direkt takımda oynayabilecek, 3-4 tane de takımın ihtiyaçlarını karşılayabilecek, alternatif oluşturabilecek genç oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Sağlam, şöyle dedi: "Hem de ileriki dönemde kendini geliştirebilecek. Oyuncuları takıma katmak gerekiyor. Tabu şu anda bu takım için ihtiyaç olarak görünüyor. En kısa zamanda gidermemiz gerekir. Bizim geçtiğimiz sezondan daha çok güzel takım olacağız. Geçtiğimiz sezondan taraftarını daha çok gurur duyacağı, en sakin davranışları ve performanslarıyla hem de saha dışındaki davranışlarıyla sporculuk kalitesiyle daha güzel takım oluşturacağız. Arkadaşlarımızı gönderiyoruz maalesef çok kötü bir yönetim anlayışı ve çok kötü bir ortamla karşılaşıyorlar."

    Lige takım olarak eksik oyuncularla başlayacaklarını belirten Sağlam, "Bir kaç oyuncumuzla lige başlayamayacağız. Eylül ayı içerisinde Akaminko ve Diego tam yüzde yüz olarak bu işin içine katmak istiyoruz." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.