Ersöz ve Ay’  Ahmet Şan’ı ziyaret etti

Ersöz ve Ay’ Ahmet Şan’ı ziyaret etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve GHSİM Şube Müdürleri Tamer Songur ve Ali Kanber, Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Ersöz ve Ay, takımın geride kalan sezonda yakaladığı başarı ve önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde direkt olarak grup maçlarında temsil edilecek olmasının herkes gibi haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, Başkan Şan’ın nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, Atiker Konyaspor'a yeni sezonda başarılar dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise, kulüp olarak son yıllarda yakalanan başarıda Konya sporuna yön veren kişi, kurum ve kuruluşlarla yapılan iş birlikleri ve oluşturulan sinerjinin de katkısının olduğunu ifade etti ve "Amacımız 2016-17 sezonunda mücadele vereceği üç kulvarda da başarılı olacak bir Konyaspor'u meydana çıkarmak. Bunun için herkesin maddi-manevi anlamda desteklerine ihtiyacımız var. İnşallah Konya'daki taban birlikleri ve spora yön veren isimlerin katkılarıyla daha güzel işlere imza atarız" şeklinde görüş belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve GHSİM Şube Müdürleri Tamer Songur ve Ali Kanber, daha sonra Genel Müdür Muhammed Ak'ı da makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.