Eroğlu: Türkiye'nin Önünü Kesmek İçin Pek Çok Hamle Yapıldı

Eroğlu: Türkiye'nin Önünü Kesmek İçin Pek Çok Hamle Yapıldı

Orman ve Su işleri bakanı Veysel Eroğlu "2015 seçimleri bu millet düşmanlarının heveslerinin kursaklarında kalacağı bir seçim olacaktır." dedi. Partisinin Zonguldak Ereğli ilçe 4. olağan kongresine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel...

Orman ve Su işleri bakanı Veysel Eroğlu "2015 seçimleri bu millet düşmanlarının heveslerinin kursaklarında kalacağı bir seçim olacaktır." dedi.

Partisinin Zonguldak Ereğli ilçe 4. olağan kongresine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'nin önünü kesmek isteyen dış mihraklı millet düşmanları olduğunu söyledi. Eroğlu, 2015 genel seçimlerinin önemine dikkat çektiği konuşmasında "2015 seçimleri çok önemlidir. Çünkü Türkiye son 12 yılda çok iyi bir istikrar yakalamıştır. Ama Türkiye'nin bu muazzam yükselişini hazmedemeyenler var. Dolayısıyla Türkiye'nin önünü kesmek için pek çok hamle yapıldı. Ancak bu engeller aşıldı. Neler var. Bunlar hatıralara yazılıyor. Ne engeller önünüze kondu. Ama Allah'ın izni ile millet düşmanlığı yaptığı bilhassa yurt dışı kaynaklı hile desiseler onların başına geçecektir. Gönlümüz bu halkın yeniden şahlanmasını arzu ediyor. 2015 seçimleri bu millet düşmanlarının heveslerinin kursaklarında kalacağı bir seçim olacaktır." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.