Erkunt Traktör'den çiftçiye yüzde 3 indirim

Erkunt Traktör'den çiftçiye yüzde 3 indirim

Erkunt Traktör Sanayi AŞ Genel Müdürü Tolga Saylan (Fotoğrafta), ürettikleri tüm traktörlerin Konya Tarım Fuarı'nda yüzde 3 indirimli olarak satışa sunulduğunu bildirdi.

Erkunt Traktör Sanayi AŞ Genel Müdürü Tolga Saylan, ürettikleri tüm traktörlerin Konya Tarım Fuarı'nda yüzde 3 indirimli olarak satışa sunulduğunu bildirdi.

Saylan, yaptığı yazılı açıklamada, TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde 21 Mart'ta açılan 15. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nda, tüm Erkunt ekibiyle hazır bulunduklarını belirtti.

Konya Tarım Fuarı'nın kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Saylan, "Konya Tarım Fuarı, Türk tarımının ve çiftçisinin nabzını tutuyor. Burada olmak çok önemli. Erkunt her geçen gün kendisini yenilemek, ürünlerini mükemmelleştirmek için çalışıyor." dedi.

Saylan, tarımla uğraşanların, traktörden beklentilerinin arttığını vurgulayarak, çiftçinin, çağın gereklerine uyan traktörü en ekonomik fiyatla almak ve traktörü kullandığı müddetçe arkasında üretici firmayı görmek istediğini aktardı.

- "Tedarik ettiğimiz ürün fiyatlarındaki artışı çiftçilerimize yansıtmamak için çok çalıştık"

Tüm çabalarının, çiftçinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak olduğuna dikkati çeken Saylan, şöyle devam etti:

"Bütün çabamız, çiftçimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak, ona işini yaparken gereken konforu, performansı ve ekonomiyi sağlayacak traktörü tasarlamak. Çiftçi dostlarımızın bu fuarda lansmanını yaptığımız yeni ürün 'Bereket 60E'yi çok beğeneceğini biliyorum. Dünyadaki ve ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar, tedarikçilerimizden başlayarak bizi de çiftçilerimizi de olumsuz etkiledi. Tedarik ettiğimiz ürün fiyatlarındaki artışı çiftçilerimize yansıtmamak için çok çalıştık. Ancak tüm bunların üstüne 18 Ocak'ta yurt dışından ithal edilen önemli parçalara yüzde 21 vergi konulunca, biz de maalesef çaresiz kaldık ve bir fiyat düzenlemesi yaptık ama tabii o andan itibaren de durmadan fiyatlarımızı nasıl eski seviyelerine düşürürüz çalışması içine girdik. Tüm tedarikçilerimizle tek tek bir araya geldik, uzun süren toplantılar yaptık. Fiyat düzenlemelerini yeniden gözden geçirmelerini ısrarla talep ettik ve 1,5 aya varan bu çalışmalar sonucunda tedarikçi dostlarımızın da desteğiyle yüzde 3 fiyat avantajı sağladık. Bu sağladığımız avantajın tamamını, çiftçi dostlarımıza yansıttık. Türkiye'nin en önemli ve kapsamlı tarım buluşması olan Konya Tarım Fuarı'nda tüm traktörlerimiz yüzde 3 indirimli olarak satışa sunuldu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum