Erkunt Armağan en başarılılar arasında

Erkunt Armağan en başarılılar arasında

Erkunt Traktör’ün kurucusu Zeynep Erkunt Armağan,, bu yıl da Şirketini En Hızlı Büyüten Kadın Yöneticiler listesinde yer aldı.

Erkunt Traktör’ün kurucusu Zeynep Erkunt Armağan,, bu yıl da Şirketini En Hızlı Büyüten Kadın Yöneticiler listesinde yer aldı. İş büyümesini ve rekabet gücünü artırmak, ekonomik güvenliği ve paydaşlar arası işbirliğini teşvik etmek amaçlarıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren Women Presidents’ Organization, dünyada şirketini en hızlı büyüten kadın yöneticileri sıraladığı 50 Fastest Growing Women-Owned/Led Businesses listesini açıkladı. Önceki yıllarda da bu listede yer alan ilk ve tek Türk kadın girişimci olan, Erkunt Traktör’ün kurucusu Zeynep Erkunt Armağan, 16 sene önce yarattığı Erkunt Traktör markasıyla, uluslararası alanda bu senenin en başarılı elli kadın yöneticisi arasında gösterildi. 2004 yılında, Türk çiftçisine yerli tasarım traktör üretmek amacıyla Ankara’da kurulan ve çok kısa sürede yurtdışı operasyonlarına da başlayan, tüm süreçlerinde çiftçinin sesini dinleyerek geniş ürün yelpazesiyle dünya çiftçilerinin ihtiyaçlarına yanıt veren Zeynep Erkunt Armağan, North Carolina’da gerçekleşen 12. ödül töreninde, başarılı 50 kadın arasında 31. sırada yer alarak Türkiye'nin adını birkez daha duyurdu.

BİR GÜVENİ TEMSİL EDİYORUZ”

Zeynep Erkunt Armağan “Women Presidents’ Organization’ın dünyanın birçok yerinden ekonomiye değer katan, günümüzde öne çıkan finans ve teknoloji gibi sektörlerin yanında erkek egemen alanlarda da faaliyet gösteren değerli kadın girişimcileri birbirine bağlayan saygın bir kuruluş. Bu başarıda Erkunt Traktör’e gönül vermiş çalışanlarımızın ve ürünlerimizi yol arkadaşı olarak gören çiftçimizin payı inkar edilemez. Yola çıktığımızdan beri kulak kesildiğimiz sesin sahibi çiftçilerimizin bize duyduğu güven bu biçimlerde onurlandırıldıkça, yürüdüğümüz bu yolun doğru olduğuna daha fazla inanıyoruz. Erkunt Traktör olarak, ülkemizi ve çiftçimizin bize duyduğu güveni, dünya çapında temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.