Erkul: Bu Ülkeyi Böldürmeyiz

Erkul: Bu Ülkeyi Böldürmeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, ülkenin etnik ve mezhep vb. sosyal yapılar üzerinde ayrıştırılmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Erkul, yaptığı yazılı basın açıklamasında; Türkiye’nin,...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, ülkenin etnik ve mezhep vb. sosyal yapılar üzerinde ayrıştırılmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Erkul, yaptığı yazılı basın açıklamasında; Türkiye’nin, etnik ameliyata alınan bir ülke olmasına asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı. Erkul, “Bu kararı veren, uygulayan, kim olursa olsun, her emperyalist işbirlikçi hesap sahibini, anasından doğduğuna pişman etmezsek namerdiz. Bu ülke sokakta bulunmadı, haçlı Siyonist emperyalistlerin, yolgeçen hanı değildir.” dedi.

MHP’nin, başbuğ ve ülkücü şehitler tarafından kendilerine bırakılan kutlu ve mübarek bir adres olduğunu belirten Erkul, “Allah'ın izni ve Türk milletinin desteği ile tezgâhı bozacak, et ve tırnak, mermer sütunu gibi Allah'ı bir bildiğimiz gibi bir olacağız. Birliği korumak için her engeli aşacağız.İnandık, iman ettik, yola koyulduk, bu imandan daha büyük silahı henüz insanlık icat edememiştir. MHP, ülkenin karşılaştığı tehlike ve tehditleri yok etme, söylem ve eylemini ortaya koyan iradenin adıdır.” şeklinde konuştu.

Ülkücülere, birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Erkul, şahıslar veya faniler üzerinden bu hareketin kurumsal yapısını tartışmak, sıradanlaştırmak, eleştirinin dozunu, yerini, zamanını, ölçülerini şaşırmanın MHP'yi anlayamamak olduğunu söyledi. Erkul, şöyle dedi: "Burası ucuz koltuk kavgalarının, ikbal ve sadece iktidar hesaplarının arenası değildir. Bu kutlu ve mübarek yapı, muktedir, dualı bir ocaktır. Milyonlarca mazlum insanın, Türk dünyasının umududur. Elbette hedef ülkümüz için tek başına iktidardır. Ama çizgileri kaybederek, duruşu bozarak, dönüşerek, sıradanlaşarak, başkalaşarak, turuncu sam yeline kapılarak, iktidara gelmeyi, Allah ülkücülere nasip etmesin. Haram helal ölçüsü olmayan, şehitlerin ruh ve manasına aykırı, koltuk ve makamları Allah hiç bir ülkücü MHP mensubuna nasip etmesin.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.