Erimez Yurdu'ndan 'Kişiye Özel Teog Eğitimi'

Erimez Yurdu'ndan 'Kişiye Özel Teog Eğitimi'

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren, Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu tarafından düzenlenen, ’Kişiye Özgü TEOG Öğretim Modeli’ basın toplantısıyla duyuruldu. Başarının tesadüf olmadığına dikkat çeken Yurt Müdürü İlhan...

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren, Özel Hacı Kemal Erimez Yurdu tarafından düzenlenen, ’Kişiye Özgü TEOG Öğretim Modeli’ basın toplantısıyla duyuruldu.

Başarının tesadüf olmadığına dikkat çeken Yurt Müdürü İlhan Dinç, "Üniversiteye ve TEOG sınavına hazırlanan öğrenciler için özel 20 kişilik yatılı hazırlık sınıf oluşturduk. Düzenli etüt, ödev takibi, haftalık deneme, yaprak test ve ders anlatımı ile iyi bir eğitim, doğru tercih içinde kişiye özgü öğretim modelinde yerinizi alınız." dedi.

Yurt Müdürü İlhan Dinç, "Erimez Yurdu, branş öğretmenleri denetiminde gün boyu açık bulunan ve sınavlara yönelik yayınların bulunduğu etüt salonları ile öğrencilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktadır. Etüt öğretmenleri, öğrencilerin anlamakta zorlandıkları konularda ücretsiz özel ders vermektedir. Etüt çalışmaları öğrencilerimizin başarı grafiğini yükseltmede çok etkili olmaktadır. Ayrıca öğrenciler, etüt salonlarında diledikleri kaynaktan, diledikleri anda yararlanma ve çalışma olanağı bulurlar." şeklinde konuştu.

Hacı Kemal Erimez Öğrenci Yurdu, öğrencilerini girişimci ve rekabetçi bir ruhla, barış içinde yarışmaya teşvik etme alışkanlığı kazandırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla, çeşitli etkinlikler düzenlendiğini belirten Yurt Müdürü İlhan Dinç, "Her öğrencinin özlemi üniversiteli olmak. Hepiniz yaşamınızda, hem severek yapacağınız, hem de iyi gelir getiren bir işiniz olsun istiyorsunuz. Ama ülkemiz koşullarında üniversiteli olmak kolay değil. Üniversitelerin kontenjanlarının sınırlı olması ve başvuran adayların sayısının çokluğu, kaygılarınızı artıracak denli işinizi güçleştiriyor. ’Erimez Yurdu‘ sizi bekliyor. Üniversiteye hazırlanan bu özel 20 kişilik takım içinde yerinizi alın." açıklamasında bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.