Erhan Çelik, TRT'den istifa etti

Erhan Çelik, TRT'den istifa etti

TRT 1 Ana Haber spikeri Erhan Çelik, TRT'den istifa etti. Erhan Çelik TRT ekranlarına böyle veda etti...

Bir buçuk yıldır TRT Ana Haber'in sunuculuğunu yürüten Erhan Çelik, canlı yayında yaptığı konuşmayla istifa ettiğini duyurdu.Çelik, vedası sosyal medyada çok konuşulunca, twitter hesabından istifasıynın nedeniyle ilgili bir açıklama yaptı.

Çelik'in eski eşi Gülben Ergen’in yaşadığı son olaylara kendisinin de adı karıştırılarak TRT’nin hedef haline getirildiği gerekçesiyle görevi bırakmaya karar verdiği iddia edildi.

Daha sonra Twitter hesabından bir açıklama yapan Çelik, artık konuşmasının önünde herhangi bir engel kalmadığını ifade etti.

 

İşte Erhan Çelik'in istifa konuşması:

Sayın seyirciler bir buçuk yıldır sizlerin desteği ve ilgisiyle sürdürdüğüm TRT Ana Haber bülteniyle bu akşam son kez karşınızda oluyorum. Artık müsade istiyorum. Bu vesile ile ailem olarak gördüğüm TRT camiasına Teşekkürü de bir borç biliyorum. Başta Genel Müdür sayın İbrahim Eren olmak üzere... Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah. Merak etmeyin çok uzun ara vermeyeceğiz. Yeniden ekranda olacağımız, o ilk güne kadar; sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve özellikle iyi insanlarla kalın inşallah. Sağ olun, var olun...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.