Ergin Ataman: İlk Hedefimiz Madalya

Ergin Ataman: İlk Hedefimiz Madalya

2014 Dünya Kupası hazırlıkları için İtalya'nın Bormio kentine gidecek olan A Milli Basketbol Takımı medya karşısına geçti. Burada açıklamalarda bulunan Baş antrenör Ataman, Dünya Şampiyonası'nda ilk hedeflerinin madalya almak olduğunu...

2014 Dünya Kupası hazırlıkları için İtalya'nın Bormio kentine gidecek olan A Milli Basketbol Takımı medya karşısına geçti. Burada açıklamalarda bulunan Baş antrenör Ataman, Dünya Şampiyonası'nda ilk hedeflerinin madalya almak olduğunu söyledi.

A Milli Takım Baş Antrenörü Ergin Ataman, yaptığı açıklamada, "Evet bu en önemli turnuva. Adı üzerinde dünya şampiyonası. Geçen sezon Avrupa şampiyonasında istediklerimizi elde edememiştik. Bu turnuvada 2 hedefimiz var. İlk hedefimiz madalya almak. Fakat diğer hedefimiz de grupları geçip çapraz eşleşmelerde alacağımız iyi sonuçlar olacak. Hazırlık maçları sonuçları sonrasında önümüzü daha iyi görebileceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

KEREM GÖNLÜM İLE SİNAN GÜLER DE SORULARI CEVAPLADI

İspanya'da düzenlenecek olan 2014 FIBA Dünya Kupası'na katılacak olan millilerde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda baş antrenör Ergin Ataman'ın yanı sıra tecrübeli basketbolcular Kerem Gönlüm ve Sinan Güler de açıklamalarda bulundu.

Çalışmalara başladıklarını, her şeyin iyi gitmesini ümit ettiklerini belirten Kerem Gönlüm ise yaptığı açıklamada, "Hazırlıklarımıza başladık. Önemli bir turnuva bizi bekliyor. İnşallah yeni yapılanmayla başarılı oluruz diye düşünüyorum. Milli takımda her zaman güzel bir atmosfer oluyor. Burası kulüp formalarının çıkarılıp geldiği bir yer. Her sporcu egosunu bırakıp öyle geliyor. İnşallah herşey iyi gider." dedi.

Basketbol Milli Takımı'ndaki her oyuncu için büyük bir turnuva olduğunu belirten Sinan Güler ise "40 gün kaldı şampiyonanın başlamasına. Umuyorum bu hazırlık dönemini sakatlık olmadan geçiririz. Hepimiz için kariyer adına büyük bir turnuva." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.