Eren Albayrak: Önemli olan kazanmaktı

Eren Albayrak: Önemli olan kazanmaktı

Atiker Konyaspor’da Eren Albayrak kazandıkları için mutlu olduklarını ve tek düşüncelerinin kalan iki maçta gerekli puanları alarak ligde kalmak olduğunu söyledi.

Ligden düşen K.Karabükspor’un rahat olduğu için iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek açıklamasına başlayan Eren Albayrak, “Beklediğimizden de zor bir maç oldu. Kazanmaktan ve yolumuza kayıpsız devam etmekten başka bir düşüncemiz yoktu. Zorlandık ve amacımıza ulaştık. Mutluyuz. Artık final haftalarındayız ve oyundan daha önemli olan kazanmak ve puan kaybı yaşamamak. İstediğimiz oyunu oynayamadığımız doğru ama dediğim gibi önemli olan 3 puanı almaktı. Bunu başardık. Herkesin emeğine sağlık ve mücadelelerinden dolayı tüm takım arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Önümüzde gerçek anlamda bir final niteliği taşıyan Göztepe maçı var. O maçta taraftarlarımızın bizleri daha fazla sayıda tribünleri doldurarak yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Tek düşüncemiz kalan iki haftada gerekli puanları alarak Atiker Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’de bırakmak. Bunu da başaracağız” derken sakatlığı ile ilgili de bir açıklama yaptı ve “Maç içerisinde arka adalemde bir sertleşme hissettim. Zorlamak istemedim. O nedenle oyundan çıktım. Allah’a şükür çok ciddi bir şey yok” şeklinde görüş belirtti.

ZORLANDIK AMA KAZANMASINI BİLDİK

Atiker Konyaspor’un genç oyuncusu Vedat Bora  Ligin son haftalarının zor ve çekişmeli maçlara sahne olduğunu K.Karabükspor maçımızın da böyle bir ortamda oynandığını ifade ederek: “Karşımızda nispeten daha rahat olan ve kaybedeceği bir şey olmayan bir rakip vardı. İyi mücadele oldu. Zorlandık. Ama her şeyden önemlisi kazanmak ve ligde kalma iddiamızı devam ettirmekti. Şükürler olsun bunu başardık. Mutluyuz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Şimdi sahamızda oynayacağımız Göztepe maçı var. Rakiplerimizin alacağı sonuçlara göre hedefimize o maçta ulaşabiliriz. Haftaya tribünleri dolduracak taraftarlarımızın da desteğiyle kazanıp işi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.