Ereğlililer vefa örneği gösterecek

Ereğlililer vefa örneği gösterecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Kendi belediye başkanlığı döneminde yaşanan çoğu acı ve üzüntüye rağmen başarılı iş çıkararak, Ereğli'ye farklı bir hava kazandırdıklarını belirten Oprukçu, Ereğli'nin güzel bir geleceğe kavuşturulması için yine var gücü ile çalışacaklarını aktardı. Ereğli'deki farklı ideolojiye sahip çoğu seçmenin de sevgisini kazandığını ve teveccühün kendisine daha fazla çalışma azmi kazandırdığını vurgulayan MHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Oprukçu, Cumhur ittifakının ruhuna sadık kalarak, ayrım yapmadan her vatandaşa eşit hizmet götüreceklerini dile getirdi. “Ben, özü ve sözü bir olan insanım. Benim içten pazarlığım yok” diyen Oprukçu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben, bu anlamda her kesimden oy bekliyorum. Ereğlili vatandaşlarımızın bir vefa örneği göstereceğini biliyorum. Ereğli'de birlik ve beraberliği tesis edeceğiz. İlçemizde huzuru tesis edeceğiz. İşsiz ve aç vatandaşımızın kalmaması için yeni istihdam alanları oluşturacağız. Bu anlamda bize 'Sen bunu nasıl başaracaksın' soruları yöneltiliyor. İnanıyorum, birlikte başaracağız. Geçtiğimiz günlerde sanayi bölgesine ziyarete gittim. Ereğli dışında sanayicilerimizin üretim yaptığını gördüm. Bizim sanayicilerimizde üretime yönelik bir azim var. İlçemizde istihdama da ihtiyaç var.

Bu firsatı değerlendireceğiz. Daha önce Ereğli'de belediye başkanı seçildiğim gün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bey, 'Hüseyin Oprukçu bizimdi artık Ereğlililer'in oldu. Hüseyin bey, hizmette ayrım yapmadan bütün Ereğli'ye adil hizmet götürecek' dedi. Ben de Genel Başkanımızın bu talimatını layıkı ile yerine getirmenin mücadelesini verdim. Benim en büyük referansım da bu zaten. Hizmete mecbur değil, mahkumuz. Eleştirmek veya polemiğe girmek stratejimiz olamaz. Seçilmemiz durumunda da Konya Büyükşehir Belediyesi  ile kavga etmeyeceğiz. Zaten öyle bir muradımız da yok. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Köy köy, mahalle mahalle çalışmamızı yapıyoruz. Sahadan endişemiz yok. Büyük bir teveccüh var.”  

EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.