Ereğli'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Ereğli'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, sürücü ve mahalle halkı yolun çok karanlık olmasından dolayı kaza ve kazaların yaşandığını söyledi. Kaza Ereğli...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, sürücü ve mahalle halkı yolun çok karanlık olmasından dolayı kaza ve kazaların yaşandığını söyledi.

Kaza Ereğli Kepez mevkinde meydana geldi. Alınana bilgilere göre Kepez mahallesi Muammer Aksoy Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen A.Ç. isimli kadına çarşı istikametine giden M.T. idaresindeki 67 TU 006 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen kadının yardımına sürücü M.T. ve çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı A.Ç. Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polislere kazayı anlatan M.T., "Kazanın olduğu nokta çok karanlıktı. Bir karartı gördüm. Yavaşladım. Kütleme geldi. Yerde yatan kadını görünce sağlık ekiplerine haber verdim" dedi.

Mahalle sakinleri de yol çalışmasının başlamasının arından kazaların arttığını, özellikle hava karardığında sokak aydınlatmalarının çalışamamasından yayaya çarpmaların arttığını söylediler.

Kaza sonrasında sürücü M.T. ifadesi alınmak üzere Bağlık karakoluna götürülürken, Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı A.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.