Ereğli'de Patpat Kazası: Biri Ağır 4 Yaralı

Ereğli'de Patpat Kazası: Biri Ağır 4 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Armutlu Cuma köyünde meydana gelen patpat kazasında biri ağır 4 kişi yaralandı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Armutlu Cuma köyünde meydana gelen patpat kazasında biri ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ile çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza dün gece saat 23.00 sularında Armutlu Cuma köyünde meydana geldi. Yazıören köyünden Yelken Hocalar köyüne giden Saniye Fidan (36) idaresindeki patpat, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada patpatta bulunan Hakkı Erdoğan (52), Arife Fidan (42) ve Cafer Fidan (85) yaralandı. Yaralıların yardımına koşan çevredeki köylüler patpatın altında kalan Arife Fidan’ın kurtardıktan sonra olay yerine gelen 112 ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan 4 kişi yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazayı duyan yaralı yakınları hastaneye akın etti. Özel hastanede tedavi altına alınan Hakkı Erdoğan’ın kolunda kırık olduğu öğrenildi. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü Saniye Fidan ve Cafer Fidan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Patpatın altında kalan Arife Fidan’ın ise belinin ve ayaklarının kırık olduğu, beyin travması geçirdiği ameliyata alındığı öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.